uefowillcox
Użytkownik
To prawda, ładnie wypuścili, jednak wydaje mi się, że wygrają to jakimś cudem w końcówce, za to Minnesota kolejne L do kolekcjiToronto,tez ładny pocisk dostało.
To prawda, ładnie wypuścili, jednak wydaje mi się, że wygrają to jakimś cudem w końcówce, za to Minnesota kolejne L do kolekcjiToronto,tez ładny pocisk dostało.
Ładnie nadrobili, 3:30 (chyba) mieli -10 a 50 sekund do końca jest na zero hehe ????Wilki jednak mają to we krwi ????
co Ci zabrali? :grin:Utah pięknie 1500 zabrało...
Co płaczesz, przeciesz wygrali.Ehhhh... a była piękna seria wygranych, na wakacje już wpłacone na luty wszystko, myślałem, że Utah mimo wszystko da jeszcze dodatkowo zarobić, trudno... dobranoc pany
nie będę niczego rozliczał, bo to była bardziej sugestia niż podany typ, ale wilki udowadniają po raz kolejny, że pomylili dyscypliny. Gdyby to była liga NHL to Play-offy mają zapewnione ????Za chwilę najlepsza część prawie każdej nocy z NBA. Uwaga, uwaga. Drop wilków w czwartej kwarcie, tym razem do upuszczenia aż 12 punktów, czy wilki dadzą radę? Według mnie można delikatnie pograć na Utah Jazz po 4,60 bet365
Hmm.. nie w połowie tylko na 1:43 przed końcem przegrywali 8mioma i nie mieli piłki zrobili mega runa a o zwycięstwie się dowiedziałem tutaj, bo już wyłączyłem stream Sorry jak ,,przydramatyzowałem", ale mimo, że to NBA nie spodziewałem się takiego runa. Chętnie obejrzę jutro skrót a w szczególności końcówkę.Nie ma to jak rozliczyc mecz w koszykowce w trakcie trwania 4 kwarty... Ja proponuje zeby taki ktos sobie odpuscil typowanie koszykowki
Panowie kolejna zielona i piekna noc za nami z NBA dodatkowo na live zlapane Utah +7.5 i win po 7 zycie jest piekne ????dzisiaj z NBA gram tak :
OKC Thunder @ 1,31
UTA Jazz @ 1,47
IND Pacers @ 1,33
BOS Celtics @ 1,38
stawka 150 ako około 3.7
CHI Bulls +2.0 @ 1,90
ATL Hawks @ 1,83
Duble, 1 Zakład * 100,00 PLN
ako 3.5
polecam kazdy coś znajdzie dla siebie noc mam dla siebie takze bede na live tez wrzucał
Wrzucilem Ginebta, i tam Excel oscyluje 199-201, linia 187 jest zle wystawiona. Excel przewiduje jaka linie buki wystawia... i nie dziwi mnie 187...ale jednak realia sa inne. Ja jeszcze zanim to postawie to przeanalizuje koreanczykow bo nie lubie grac overko ale tak mowi Excel wiec zobaczymy co u skosnych najpierw. over 196.5 @ 3.1 w unibet w Ginebra ale jeszcze nie potwierdzone info wiec spokojnie.Są, na 365.
Ginebra-San M 189pkt
Rain-Phoenix 197pkt
Masz cos u skosnych to zapodajWrzucilem Ginebta, i tam Excel oscyluje 199-201, linia 187 jest zle wystawiona. Excel przewiduje jaka linie buki wystawia... i nie dziwi mnie 187...ale jednak realia sa inne. Ja jeszcze zanim to postawie to przeanalizuje koreanczykow bo nie lubie grac overko ale tak mowi Excel wiec zobaczymy co u skosnych najpierw. over 196.5 @ 3.1 w unibet w Ginebra ale jeszcze nie potwierdzone info wiec spokojnie.
Goyang over 159 @ 1.91 w 5Dimes. Excel oscyluje tutaj w granicach 163-166 a wiec warto w over. 1.5 plaskiej stawki. Mecz za 9 minut.Masz cos u skosnych to zapodaj