uefowillcox
Użytkownik
To prawda, ładnie wypuścili, jednak wydaje mi się, że wygrają to jakimś cudem w końcówce, za to Minnesota kolejne L do kolekcjiToronto,tez ładny pocisk dostało.
To prawda, ładnie wypuścili, jednak wydaje mi się, że wygrają to jakimś cudem w końcówce, za to Minnesota kolejne L do kolekcjiToronto,tez ładny pocisk dostało.
Ładnie nadrobili, 3:30 (chyba) mieli -10 a 50 sekund do końca jest na zero hehe ????Wilki jednak mają to we krwi ????
co Ci zabrali? :grin:Utah pięknie 1500 zabrało...
Co płaczesz, przeciesz wygrali.Ehhhh... a była piękna seria wygranych, na wakacje już wpłacone na luty wszystko, myślałem, że Utah mimo wszystko da jeszcze dodatkowo zarobić, trudno... dobranoc pany![]()
nie będę niczego rozliczał, bo to była bardziej sugestia niż podany typ, ale wilki udowadniają po raz kolejny, że pomylili dyscypliny. Gdyby to była liga NHL to Play-offy mają zapewnione ????Za chwilę najlepsza część prawie każdej nocy z NBA. Uwaga, uwaga. Drop wilków w czwartej kwarcie, tym razem do upuszczenia aż 12 punktów, czy wilki dadzą radę? Według mnie można delikatnie pograć na Utah Jazz po 4,60 bet365
Hmm.. nie w połowie tylko na 1:43 przed końcem przegrywali 8mioma i nie mieli piłkiNie ma to jak rozliczyc mecz w koszykowce w trakcie trwania 4 kwarty... Ja proponuje zeby taki ktos sobie odpuscil typowanie koszykowki
Panowie kolejna zielona i piekna noc za nami z NBA dodatkowo na live zlapane Utah +7.5 i win po 7 zycie jest piekne ????dzisiaj z NBA gram tak :
OKC Thunder @ 1,31
UTA Jazz @ 1,47
IND Pacers @ 1,33
BOS Celtics @ 1,38
stawka 150 ako około 3.7![]()
CHI Bulls +2.0 @ 1,90
ATL Hawks @ 1,83
Duble, 1 Zakład * 100,00 PLN
ako 3.5
polecam kazdy coś znajdzie dla siebie noc mam dla siebie takze bede na live tez wrzucał
Wrzucilem Ginebta, i tam Excel oscyluje 199-201, linia 187 jest zle wystawiona. Excel przewiduje jaka linie buki wystawia... i nie dziwi mnie 187...ale jednak realia sa inne. Ja jeszcze zanim to postawie to przeanalizuje koreanczykow bo nie lubie grac overko ale tak mowi Excel wiec zobaczymy co u skosnych najpierw. over 196.5 @ 3.1 w unibet w Ginebra ale jeszcze nie potwierdzone info wiec spokojnie.Są, na 365.
Ginebra-San M 189pkt
Rain-Phoenix 197pkt
Masz cos u skosnych to zapodajWrzucilem Ginebta, i tam Excel oscyluje 199-201, linia 187 jest zle wystawiona. Excel przewiduje jaka linie buki wystawia... i nie dziwi mnie 187...ale jednak realia sa inne. Ja jeszcze zanim to postawie to przeanalizuje koreanczykow bo nie lubie grac overko ale tak mowi Excel wiec zobaczymy co u skosnych najpierw. over 196.5 @ 3.1 w unibet w Ginebra ale jeszcze nie potwierdzone info wiec spokojnie.
Goyang over 159 @ 1.91 w 5Dimes. Excel oscyluje tutaj w granicach 163-166 a wiec warto w over. 1.5 plaskiej stawki. Mecz za 9 minut.Masz cos u skosnych to zapodaj![]()