skąd?Ktos sie orientuje jak dlugo idzie wyplata na skrila?
W miarę szybko chyba. Wydaje mi się, że krócej niż z beta. Nie jestem pewien, bo ostatnio nie korzystałem.Oddsring
0.59 niestetyNarciarstwo alpejskie - Slalom w Zagrzebiu - Kobiety - przed 2 przejazdem
Frida Hansdotter vs Petra Vlhova 1 @ 1.95 Bet365
Tylko 0.09s różnicy przed drugim przejazdem i tutaj Szwedka będzie atakować Slalom dosyć trudny i długi. Frida jeździe pewnie, ładnie technicznie i tutaj jej stabilność może być kluczowa. Vlhova ma gorsze starty, a przede wszystkim potrafi mocno przesadzić z agresją. O błąd przy takim ustawieniu trasy stosunkowo łatwo. Hansdotter jest w stanie wykonać bardziej czysty przejazd i to może dać awans na podium.
dokładnie.... nie ma się co ścigać tylko rabować tych buków...Wolałbym jakbyśmy razem zielenili, to wszyscy sobie pomożemy, to nie wyścigi ???? Banana w formie to dobry banana, mi jak siada to też wszystko, miejmy nadzieję że znowu przyjdzie dobra passa ????
Lajović jakby chciał to by ograł ale jak nie chce, to co poradziszeee to było takie pakowanie się po 1.35 jak grają dwa ziemniaki słabiaki
dzięki Lajović, trzeba było 0-2 przegrać, a nie czas marnować
jest lekcja, trafiasz na wiadomą listę przyjacielu z Serbii
Xanthi winIraklis - Xanthi
Xanthi win
1.90 bet365
Xanthi do przerwy
2.62 bet365
Przecież w tych Indiach kursy są tak powystawiane, że każdy faworyt jest przeceniany, a pary z poziomu challków, bądź takie, które zawsze potrafią dać ciała.Lipsky/Erlich dziękuje za to ????
Dałem na meczowy myślałem że są na fali ale cóż...Przecież w tych Indiach kursy są tak powystawiane, że każdy faworyt jest przeceniany, a pary z poziomu challków, bądź takie, które zawsze potrafią dać ciała.
tylko o co mu chodzi, że najpierw walczy o drugiego seta, łamie do zera wygrywając go, a potem na początek trzeciego łamie się i następnie daje utrzymywać serwis stękającemu cyganowi jak jakiemuś IsnerowiLajović jakby chciał to by ograł ale jak nie chce, to co poradzisz
0-2