krysteeek
Użytkownik
2:4 :grin: fajne bramkiNo to zaryzykuje sobie
Al Tadamon - Al Arabi 2 (2.10)
w kursach przedmeczowych było 1.5 , za bardzo nie obijają bramki przeciwnika, ale może na drugą połowę bardziej się ogarną ????
2:4 :grin: fajne bramkiNo to zaryzykuje sobie
Al Tadamon - Al Arabi 2 (2.10)
w kursach przedmeczowych było 1.5 , za bardzo nie obijają bramki przeciwnika, ale może na drugą połowę bardziej się ogarną ????
Blackbourn 2 mecze takie miał z Newcastle i z HuddiersfieldA ja się nie zdziwię jak Iraklis wygra 1-0 ???? Wczoraj już Newcastle cisnęło, chyba z 15 strzałów a Blackburn wygrało jednym golem ????
czerwona Burgan i później gol dla nich na 3-2 zabił overa, zamurowali i koniecKuwejt
Burgan vs Al Sahel over 5,5 @2.10
Jakies argumenty ?wiem że to dział typy live
ale muszę..... biorąc pod uwagę że dzisiaj już troszkę się ugrało
Valencia - Celta
Celta dnb
2.20 bet365
bardzo mocno... w przypadku remisu zwrot
o 19, ja bym poczekał na skład i tak...O której grają? Wygląda ciekawie zapobralby
19.00O której grają? Wygląda ciekawie zapobralby
Misiu nowa miotła w Valencii, uważałbym na ten typ. Aleee nie moja kasa ;]wiem że to dział typy live
ale muszę..... biorąc pod uwagę że dzisiaj już troszkę się ugrało
Valencia - Celta
Celta dnb
2.20 bet365
bardzo mocno... w przypadku remisu zwrot
oslabiona obrona ValenciiJakies argumenty ?
Remisik moim zdaniem, arsenal do tego grał 01.01.2017 a bornemouth 31.12.2016.Właśnie zaczekam na obrót spraw ale będę się przyglądał co myślicie o Arsenalu kurs kusi
Prandelli podał się do dymisij, brak nominalnych ŚO z powodu kontuzji. Ogólnie Valencia moralnie leży i kwiczy (Parejo uwalony w przerwe od grania, kibice chcieli ,,zrobić dziecko'' po przegranym meczu chyba z Sociedad i piłkarze siedzieli ileś tam czasu zamkniecu po przybyciu do Valencii. Składy pokażą to będziemy mądrzejsi ????Jakies argumenty ?