Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Przechodzil ktos weryfikacje w Pinnacle? Odrzucili mi dwa zdjęcia dowodu w bardzo dobrej jakości + potwierdzenie wykonania przelewu. Już do nich napisałem ale to trochę trwa. Jaki może być powód?
Mam pytanie odnośnie karty Skrill. Wypłaciłem sobie wczoraj na skrilla 1.2 k chcialem dzisiaj wypłacić z bankomatu 1150 a tu ni cholery nie daję rady. Wypłaciłem więc 1100, zostało mi 80zł z groszami ale ni cholery ich wypłacić nie mogę. O co chodzi? Limitów nic nie zmieniałem, a raczej wiecej niż 1100 to chyba można wypłacić
Mam pytanie odnośnie karty Skrill. Wypłaciłem sobie wczoraj na skrilla 1.2 k chcialem dzisiaj wypłacić z bankomatu 1150 a tu ni cholery nie daję rady. Wypłaciłem więc 1100, zostało mi 80zł z groszami ale ni cholery ich wypłacić nie mogę. O co chodzi? Limitów nic nie zmieniałem, a raczej wiecej niż 1100 to chyba można wypłacić
Bronze dokonaj transakcji za kwotę ponad 6000 € w kwartale Silver dokonaj transakcji za kwotę ponad 15 000 € w kwartale Gold dokonaj transakcji za kwotę ponad 45 000 € w kwartale Diamond dokonaj transakcji za kwotę ponad 90 000 € w kwartale
jak trochu kasy przez nich przepuścisz to załapiesz się na Vipa
Niższe prowizje za wszystko, a od poziomu silver w ogóle nie ma prowizji za kartę i wypłaty, musisz sprawdzić na ich stronie jaki obrót na kwartał daje konkretny poziom vipa.