>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Drinkwatera + inne ustawienie boiskowe. Imo Slimani to też drugi wybór do ataku.

Słabe zestawienie Leicester i Boro na pewno ma dużo większe szanse. Co będzie to zobaczymy.
No w sumie zapomnialem o Drinku :p Jak dla mnie mecz 50-50, idealny pod remis

odrodzony-m 462

odrodzony-m

Użytkownik
Przechodzil ktos weryfikacje w Pinnacle? Odrzucili mi dwa zdjęcia dowodu w bardzo dobrej jakości + potwierdzenie wykonania przelewu. Już do nich napisałem ale to trochę trwa. Jaki może być powód?
A jesteś rudy? Bo słyszałem jakiś przypadek że jednego rudego nie chcieli zweryfikować, powaga!

maestro12 773

maestro12

Użytkownik
Mam pytanie odnośnie karty Skrill. Wypłaciłem sobie wczoraj na skrilla 1.2 k chcialem dzisiaj wypłacić z bankomatu 1150 a tu ni cholery nie daję rady. Wypłaciłem więc 1100, zostało mi 80zł z groszami ale ni cholery ich wypłacić nie mogę. O co chodzi? Limitów nic nie zmieniałem, a raczej wiecej niż 1100 to chyba można wypłacić

forky 734

forky

Użytkownik
Mam pytanie odnośnie karty Skrill. Wypłaciłem sobie wczoraj na skrilla 1.2 k chcialem dzisiaj wypłacić z bankomatu 1150 a tu ni cholery nie daję rady. Wypłaciłem więc 1100, zostało mi 80zł z groszami ale ni cholery ich wypłacić nie mogę. O co chodzi? Limitów nic nie zmieniałem, a raczej wiecej niż 1100 to chyba można wypłacić
Limity limity :p

Dodatkowe zabezpieczenia
Dzienny limit wydatków: PLN 4409.50
Dzienny limit wypłat z bankomatów: PLN 1102.37

Takie są standardowo na karcie ????

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Właśnie bez vipa więcej nie można

forky 734

forky

Użytkownik
Myślałem że jezt wiecej przynajmniej ze 4 k. No nic na przyszłość będę wiedział. A ten Vip to jak zdobyć i czy wogóle warto zawracać sobie tym głowę?
Bronze dokonaj transakcji za kwotę ponad 6000 € w kwartale
Silver dokonaj transakcji za kwotę ponad 15 000 € w kwartale
Gold dokonaj transakcji za kwotę ponad 45 000 € w kwartale
Diamond dokonaj transakcji za kwotę ponad 90 000 € w kwartale

jak trochu kasy przez nich przepuścisz to załapiesz się na Vipa

więcej szczegółów masz tutaj https://www.skrill.com/pl/vip-programme/#c15650

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Myślałem że jezt wiecej przynajmniej ze 4 k. No nic na przyszłość będę wiedział. A ten Vip to jak zdobyć i czy wogóle warto zawracać sobie tym głowę?
Niższe prowizje za wszystko, a od poziomu silver w ogóle nie ma prowizji za kartę i wypłaty, musisz sprawdzić na ich stronie jaki obrót na kwartał daje konkretny poziom vipa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom