matiz121
Użytkownik
No w sumie zapomnialem o DrinkuDrinkwatera + inne ustawienie boiskowe. Imo Slimani to też drugi wybór do ataku.
Słabe zestawienie Leicester i Boro na pewno ma dużo większe szanse. Co będzie to zobaczymy.
No w sumie zapomnialem o DrinkuDrinkwatera + inne ustawienie boiskowe. Imo Slimani to też drugi wybór do ataku.
Słabe zestawienie Leicester i Boro na pewno ma dużo większe szanse. Co będzie to zobaczymy.
A jesteś rudy? Bo słyszałem jakiś przypadek że jednego rudego nie chcieli zweryfikować, powaga!Przechodzil ktos weryfikacje w Pinnacle? Odrzucili mi dwa zdjęcia dowodu w bardzo dobrej jakości + potwierdzenie wykonania przelewu. Już do nich napisałem ale to trochę trwa. Jaki może być powód?
Limity limityMam pytanie odnośnie karty Skrill. Wypłaciłem sobie wczoraj na skrilla 1.2 k chcialem dzisiaj wypłacić z bankomatu 1150 a tu ni cholery nie daję rady. Wypłaciłem więc 1100, zostało mi 80zł z groszami ale ni cholery ich wypłacić nie mogę. O co chodzi? Limitów nic nie zmieniałem, a raczej wiecej niż 1100 to chyba można wypłacić
Właśnie bez vipa więcej nie możnaMam pytanie odnośnie karty Skrill. Wypłaciłem sobie wczoraj na skrilla 1.2 k chcialem dzisiaj wypłacić z bankomatu 1150 a tu ni cholery nie daję rady. Wypłaciłem więc 1100, zostało mi 80zł z groszami ale ni cholery ich wypłacić nie mogę. O co chodzi? Limitów nic nie zmieniałem, a raczej wiecej niż 1100 to chyba można wypłacić
Nie standardowo chyba tylko to się zmienia z kursem euro.Limity limity![]()
Dodatkowe zabezpieczenia
Dzienny limit wydatków: PLN 4409.50
Dzienny limit wypłat z bankomatów: PLN 1102.37
Takie są standardowo na karcie ????
Myślałem że jezt wiecej przynajmniej ze 4 k. No nic na przyszłość będę wiedział. A ten Vip to jak zdobyć i czy wogóle warto zawracać sobie tym głowę?Właśnie bez vipa więcej nie można
No czyli ~250 euro i nic więcejNie standardowo chyba tylko to się zmienia z kursem euro.
Zadzwon i popros o zwiekszenie limitu.Myślałem że jezt wiecej przynajmniej ze 4 k. No nic na przyszłość będę wiedział. A ten Vip to jak zdobyć i czy wogóle warto zawracać sobie tym głowę?
Bronze dokonaj transakcji za kwotę ponad 6000 € w kwartaleMyślałem że jezt wiecej przynajmniej ze 4 k. No nic na przyszłość będę wiedział. A ten Vip to jak zdobyć i czy wogóle warto zawracać sobie tym głowę?
Niższe prowizje za wszystko, a od poziomu silver w ogóle nie ma prowizji za kartę i wypłaty, musisz sprawdzić na ich stronie jaki obrót na kwartał daje konkretny poziom vipa.Myślałem że jezt wiecej przynajmniej ze 4 k. No nic na przyszłość będę wiedział. A ten Vip to jak zdobyć i czy wogóle warto zawracać sobie tym głowę?
A oni odrazu mi to zwiększą? Coś mi się wierzyć nie chcę. Pewnie jakąś weryfikację będę musiał zrobić, a to mi się nie widziZadzwon i popros o zwiekszenie limitu.