>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Jeśli Leicester wygra w takim składzie (pomijając obronę) to będę zdziwiony. Boro musi wykorzystać taką szansę.

Middlesbrough @2,70 B365

odrodzony-m 462

odrodzony-m

Użytkownik
szkoda kasy, tutaj nie wystarczy słabszy gem Dimy, musi przyjść cała seria a to niemożliwe :p
Też się na tym zlapalem widząc value, ale Yankes kompletnie drewniany psychicznie i fizycznie

Zresztą tak samo Ta Chinka z Radwańska, zlapalem ja po mega kursie

To pokazuję że granie live jest tylko dla Maćków z Klanu, podałem dziś na zabicie czasu i okazalo się to tylko strata czasu, lepiej już książkę poczytać

Ale widzę że bohaterów do gry live nie brakuje, a dla mnie stara zasada, gry pre-match się sprawdza, choć i to nie jest recepta na sukces

Obecnej aby nastawiać się na zysk w zakładach bukmacherskich to trzeba się nastawiać na minimum roczna inwestycje a budżet mieć 50 tys pln, a te hasła tych co piszą o tych co tak zarabiają to chyba dla Janków, no i dobrze że wprowadzają to ustawe, mniej ludzi będzie topic

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
A kogo tak niby brakuje prócz Jamiego?
Drinkwatera + inne ustawienie boiskowe. Imo Slimani to też drugi wybór do ataku.

Słabe zestawienie Leicester i Boro na pewno ma dużo większe szanse. Co będzie to zobaczymy.

N 14

nsc

Użytkownik
Przechodzil ktos weryfikacje w Pinnacle? Odrzucili mi dwa zdjęcia dowodu w bardzo dobrej jakości + potwierdzenie wykonania przelewu. Już do nich napisałem ale to trochę trwa. Jaki może być powód?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom