>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Ja dalej nie rozumiem skąd ten wieczny forumowy hejt na Radwańską. Ktoś to ogląda ? Gdzie tu focha widzicie ? Jest sportowa złość bo zdaje sobie sprawę że gra zwyczajnie źle i nie bardzo wie jak to ma zmienić. Fochy u Agi to się skończyły ładne parę lat temu.
Początek sezonu, Aga gra źle, Chinka swój najlepszy tenis a może i lepiej i tyle. Jak da się zarobić to super ale te opinie &quot;znafców&quot; którzy bezpośredni kontakt ze sportem mają tylko grając w fife to lepiej zostawić dla siebie.

forky 734

forky

Użytkownik
Ja dalej nie rozumiem skąd ten wieczny forumowy hejt na Radwańską. Ktoś to ogląda ? Gdzie tu focha widzicie ? Jest sportowa złość bo zdaje sobie sprawę że gra zwyczajnie źle i nie bardzo wie jak to ma zmienić. Fochy u Agi to się skończyły ładne parę lat temu.
Początek sezonu, Aga gra źle, Chinka swój najlepszy tenis a może i lepiej i tyle. Jak da się zarobić to super ale te opinie &quot;znafców&quot; którzy bezpośredni kontakt ze sportem mają tylko grając w fife to lepiej zostawić dla siebie.
Machanie łapą, krencenie głową, tupanie nóżką jak chinka zagra jej tak, że musi przebiec całą długość kortu, a jej się nie chce nawet do tego ustawić... proszę Cie typowe foszki a&#39;la Aga

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
No i mamy 4:2 w meczu Melbourne ???? chciałem dać powyżej 5.5 przy stanie 4:1 grubiej, szkoda, że za parę złotych tylko, ale nie chciałem grac pod wpływem impulsu :/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom