też ich mam :] powinni ugraćgogo arabusy 17:16 jeszcze tego i tb i jest piękne zakończenie roku.
Puścili by więcej jakby mogli. Sygnał pobierają od Sky Sports a tam idzie w angli live tylko jeden mecz , w dodatku godzina 16. To nie ich wina także wyluzuj6 spotkań Angielskiej Premier League zaczęło się o godz 16. A canal minus puszcza 1 mecz na żywo!!! A z odtworzenia puszcza Chelsea... To jest kur.a parodia telewizji. Eleven mnóstwo spotkań co kolejkę z Włoch Hiszpanii Francji etc. A Ci odwalaja szopkę taka...
A to nie jest jakoś tak, że mają licencję na tylko jeden mecz na żywo o godz. 16:00? Inaczej tego nie mogę wytłumaczyć, bo mając tyle kanałów śmiało mogliby puścić 2 mecze przynajmniej, nawet na kanale 36 jak to robią jak jest liga mistrzów. Wiesz, tam w Anglii były zawirowania z tymi meczami o 16:00 :]6 spotkań Angielskiej Premier League zaczęło się o godz 16. A canal minus puszcza 1 mecz na żywo!!! A z odtworzenia puszcza Chelsea... To jest kur.a parodia telewizji. Eleven mnóstwo spotkań co kolejkę z Włoch Hiszpanii Francji etc. A Ci odwalaja szopkę taka...
Prędzej Boro , United to kupa od czasu odejscia Fergusona nie warto na nich stawiać bo to tylko strataMyślicie że MU da rade ogarnąć HT??
Chelsea HT @2,05 śmiało możnaJa nie narzekam 7 rogów mi już nabili jeszcze 1 i win ????
Jak mówisz o kolejce to NC+ też sporo puścili wczoraj było Hull-Everton, dziś United z Boro, szlagier w Liverpoolu, jutro chyba dwa? Więc masz 5 spotkańJa wszystko rozumiem. Ale nc+ się stacza. Czym oni chcą przyciągnąć widzą piłkarskiego? To jest śmieszne. Mieli kiedyś francuską hiszpańska włoska i puszczali po 2-3 spotkania z każdej ligi przy czym Eleven puszcza z Hiszpani i Włoch czasami po 6-7 spotkań z każdej kolejki i 4-5 z Francji!!! A przecież zakupili takie same prawa co wcześniej miało NC+ z tych wymienionych lig! Dosyć, że mają tylko Polska piłke i Angielska to Angielska bardzo mocno okrojona...
to samo co w weekend, bramek nie bedzieAngielska halo pobudka gdzie bramki
10-7 :jupisdfgdfg:8:7 goog arabusy!