mireck
Użytkownik
Myślisz że z 3 wpadną?Jeśli nie będzie kartki do 50 minuty w United to można ładować tiry w kartki
Myślisz że z 3 wpadną?Jeśli nie będzie kartki do 50 minuty w United to można ładować tiry w kartki
Ja to gola Ibry mam ???? ????Prawidłowa bramka United a sędzia te coś odwala. Oczywiście chwile przed golem over 0,5 dałem i pechowo nie weszło
Jak myślisz ładować to dawaj już masz over 2.5 kartki po 2.37, pewnie b365 dojedzie do 2.62 a potem spadek na 1.5 kartki i pewnie kurs ze 1.4... jak ktoś myśli ładować to teraz. Szkoda,że nie ma na Unibet dziś oferty bo wiem jedno kartkę Ibra dziś zobaczyJeśli nie będzie kartki do 50 minuty w United to można ładować tiry w kartki
Tobie to sie przyda mniej pecha w przyszłym rokuJa to gola Ibry mam ???? ????
Czyli jestem w niezłej dupie z moim dubletem Ibry ????Ja to gola Ibry mam ???? ????
no raczej, podobno strzelil gola ale mu nie zaliczyli. teraz juz wiecie dlaczegoCzyli jestem w niezłej dupie z moim dubletem Ibry ????
sądzę, że linia około 52 minuty spadnie do 1.5 kartkiMyślisz że z 3 wpadną?
już spadło do 1,5 - czekamy do 50 i ładujemysądzę, że linia około 52 minuty spadnie do 1.5 kartki
acestream://f3b9d8f1575cf21be3db910af0d4e1a3ae19f3e2 (pobierz Ace Player)Ma ktoś dobry stream do Chelsea?