L
45K
lubuszanin
Użytkownik
:;/:Na 2 polowe zagram
Btts Glasgow - Celtic za @3
Bet365
:;/:Na 2 polowe zagram
Btts Glasgow - Celtic za @3
Bet365
Huddersfield Town - Blackburn Rovers gospodarze over 1,5
Glasgow Rangers - Celtic Glasgow over 2,5
AKO: 2,975 w forbet
można tak powiedzieć :razz: ????Wytrzeźwiałeś po ostatniej taśmie? ????
mówiłem że coś na tym meczu muszę ugraćHuddersfield
remis 8.00 bet365
delikatnie
5 min doliczone
za grosze więc można było zaryzykowaćDumbarton - Dundee Utd 2 HT @2.10 delikatnie jeszcze żeby nie kusić losu ????
linia 4,5 po 2.00 do brania myślisz?W meczu Burnley jak dla mnie sensowne jest pobranie azjana na 4 kartki w meczu po 1.85 w B365
A po co pobierać 4.5 kartki masz po 1.85 z opcją,że jak będą 4 to zwrócą Ci hajs... jednak jak nie masz opcji takiej to myślę,że warto... sędziuje Scott, który gwizdał tylko 3 mecze w PL i w 2 na 3 pokrył linię 4.5 kartki. Mecz o 6 punktów dla obu ekip, myślę,że udzieli im się wyspiarski styllinia 4,5 po 2.00 do brania myślisz?
No właśnie w forbecie nie ma opcji azjana, a kurs na 3,5 niziutki (1,45)A po co pobierać 4.5 kartki masz po 1.85 z opcją,że jak będą 4 to zwrócą Ci hajs... jednak jak nie masz opcji takiej to myślę,że warto... sędziuje Scott, który gwizdał tylko 3 mecze w PL i w 2 na 3 pokrył linię 4.5 kartki. Mecz o 6 punktów dla obu ekip, myślę,że udzieli im się wyspiarski styl
to bym odpuścił, gram tylko bo jest opcja azjatyckaNo właśnie w forbecie nie ma opcji azjana, a kurs na 3,5 niziutki (1,45)