Nie trzeba stawiac unibet wyplaca calosc nawer bez obstawiania lub po kilku betachZawsze możesz zrobić przelew 9k do buka, postawić jakiś kurs 1.005 i wypłacić ????
Nie trzeba stawiac unibet wyplaca calosc nawer bez obstawiania lub po kilku betachZawsze możesz zrobić przelew 9k do buka, postawić jakiś kurs 1.005 i wypłacić ????
Wawo ma info z pierwszej reki ???? takze warto sie z nim skontaktowac.Coś ktoś wie na temat kombinacji mężczyzn? Dzisiaj znów odwołają zjazdy?
Mohamed HachdadiUdrys gra w KB Starts, a Rush&Cash mają obcokrajowca?
e: widzę, że mają, ale nie znam. Wie ktoś może, kto to?
Też już znalazłem. Kojarzę nazwisko, jednak w akcji nigdy wcześniej nie widziałem to i tak nie wiele mi to mówi.Mohamed Hachdadi
22:25 pyk ;]Pierwszy dzisiaj 25:21 ale to co dzisiaj przewiduje to aż za głowę się łapię ;p . Tak myślałem , że Cash moga wziąść tego seta i tak też się stało . Więc mam nadzieję , że zaufaliście mojemu przeczuciu ???? . A teraz myślę , że skończy się to w czwartym secie więc KB Stars @ 1,61 Bet365 .
I jeszcze tu i . Co dzisiaj piękny dzień z koreańską siatkówką ;] .KB Stars wygra mecz @ 1,8 Bet365 i KB Stars -1,5 handi setowe @ 2,10 Bet365 .
gratulacje, masz nosa.22:25 pyk ;]
WyjątkowoI jeszcze tu i . Co dzisiaj piękny dzień z koreańską siatkówką ;] .
Xinjiang K - Bayi Kilin K u150.5 @1,60
Polecam ;]
Jak spojrzałem na beta to było już 140,5, ale wyjątkowa tam cegiełka, bo już 132,5 XDXinjiang K - Bayi Kilin K u150.5 @1,60
Polecam ;]