głupie cipy
głupie cipy
Wiesz o co tam chodziło? Pograłem +11.5 było 19-31 i za chwilę 20-30z tego ***** ciapate rezerwa i druga połowa na remis raczej
Ansan - KB Stars over 45,5 set 3 @1,72
Pierwszy dzisiaj 25:21 ale to co dzisiaj przewiduje to aż za głowę się łapię ;p . Tak myślałem , że Cash moga wziąść tego seta i tak też się stało . Więc mam nadzieję , że zaufaliście mojemu przeczuciu ???? . A teraz myślę , że skończy się to w czwartym secie więc KB Stars @ 1,61 Bet365 .Coś pięknego wszystko wchodzi jak leci ;] kolejny 22:25 . Mam dziwne przeczucie , że teraz Cash & Rush może wziąść tego seta ale za mniejszą stawkę uderzam w KB Stars trzeci set @1,72 Bet365.
Od rana zacznę tym:
graja o 11,00
S-Birds K @1,80
Taki **** ????Kto pierwszy 5 pkt - Ansan @2,62
Chyba po prostu zwiększyli limity. Ja walczę o silver ale mam jeszcze do wydania ok 2k euro do końca roku więc ciężary będą :-| Choć nigdy tak blisko nie byłemPanowie mam takie pytanie...
Ostatnio nie miałem vipa na skrillu i miałem 1000zł tylko na wypłaty z bankomatu, pisałem do nich z prośbą o dodatkowy 1000zł, bo jak się kiedyś miało vip bronze to miało się limit 2000zł a tu teraz nagle to akurat normalne mam vip bronze, ale mam limit ponad 3000zł czy coś w tej kwesti się pozmieniało?
byli blisko 3:1 bylo chyba.Taki **** ????
Wlasnie, kazdy wygra z kazdym a wiec 50/50, a buki rzuca gdzies 1.36 jako mine dla niektorych "na podbitke" ????koreańczyk 4 osobiste nie wrzucił pod koniec meczu ???? u nas też to się zdarza w IV lub w V lidze, każdy może wygrać z każdym i dla tego buki mają w ofertach takie ligi gdzie żadnego poziomu nie ma ponieważ większość tych "koszykarzy" po prostu nie umie grać :grin::grin::grin:
heheWolny o tablicę hahahahahahahahahahaha
hahah ???? Dobrze sie dzien zapowiada ????Zawsze możesz zrobić przelew 9k do buka, postawić jakiś kurs 1.005 i wypłacić ????
Ale zjazd już był ????Coś ktoś wie na temat kombinacji mężczyzn? Dzisiaj znów odwołają zjazdy?