>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
K 0

kropson1988

Gość
Coś pięknego wszystko wchodzi jak leci ;] kolejny ✅ 22:25 . Mam dziwne przeczucie , że teraz Cash &amp; Rush może wziąść tego seta ale za mniejszą stawkę uderzam w KB Stars trzeci set @1,72 Bet365.
Pierwszy ⛔ dzisiaj 25:21 ale to co dzisiaj przewiduje to aż za głowę się łapię ;p . Tak myślałem , że Cash moga wziąść tego seta i tak też się stało . Więc mam nadzieję , że zaufaliście mojemu przeczuciu ???? . A teraz myślę , że skończy się to w czwartym secie więc KB Stars @ 1,61 Bet365 .

madridista91 166

madridista91

Użytkownik
Panowie mam takie pytanie...

Ostatnio nie miałem vipa na skrillu i miałem 1000zł tylko na wypłaty z bankomatu, pisałem do nich z prośbą o dodatkowy 1000zł, bo jak się kiedyś miało vip bronze to miało się limit 2000zł a tu teraz nagle to akurat normalne mam vip bronze, ale mam limit ponad 3000zł czy coś w tej kwesti się pozmieniało?
Chyba po prostu zwiększyli limity. Ja walczę o silver ale mam jeszcze do wydania ok 2k euro do końca roku więc ciężary będą :-| Choć nigdy tak blisko nie byłem ;)

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
koreańczyk 4 osobiste nie wrzucił pod koniec meczu ???? u nas też to się zdarza w IV lub w V lidze, każdy może wygrać z każdym i dla tego buki mają w ofertach takie ligi gdzie żadnego poziomu nie ma ponieważ większość tych &quot;koszykarzy&quot; po prostu nie umie grać :grin::grin::grin:

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
koreańczyk 4 osobiste nie wrzucił pod koniec meczu ???? u nas też to się zdarza w IV lub w V lidze, każdy może wygrać z każdym i dla tego buki mają w ofertach takie ligi gdzie żadnego poziomu nie ma ponieważ większość tych &quot;koszykarzy&quot; po prostu nie umie grać :grin::grin::grin:
Wlasnie, kazdy wygra z kazdym a wiec 50/50, a buki rzuca gdzies 1.36 jako mine dla niektorych &quot;na podbitke&quot; ????

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Udrys gra w KB Starts, a Rush&amp;Cash mają obcokrajowca?
e: widzę, że mają, ale nie znam. Wie ktoś może, kto to?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom