>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Dobry wieczor przyjaciele! Kilkanascie dni bez bukmacherki, szybko minelo, ale teraz mam urlop wiec pora udowodnic kolejny raz, ze przez 1 noc mozna wiecej zarobic niz przez miesiac dobrze platnej pracy ????
New York Knicks biore!!

G 370

golkiper

Użytkownik
to Wizards taki pewniak dziś ? nie wiem tak się zastanawiam bo naprawdę to NBA nieraz takie nieprzewidywalne, że jak widzę po statach to aż żal nie agrać na Pacers jakieś dodatniego handicapa

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
to Wizards taki pewniak dziś ? nie wiem tak się zastanawiam bo naprawdę to NBA nieraz takie nieprzewidywalne, że jak widzę po statach to aż żal nie agrać na Pacers jakieś dodatniego handicapa
Ja nie rozumiem masówki na Wizz.
Zawsze u siebie mieli z nimi problem, Pacersi są w lekkim dołku więc to idealny mecz na przełamanie.

G 370

golkiper

Użytkownik
no wiem że pewniaków nie ma , ja się ogólnie słabo znam dlatego pytam bo z tego co ja się orientuje to zespoły na podobnym poziomie, chyba jednak zaczekam n live

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Trzymam kciuki. Polecam mu kibicować, bo długo takiego gracza nie będziemy mieli. Nie twierdzę, że jest taki super, ale następców brak
Ponitka w ciągu najbliższych 5 lat zadebiutuje w NBA choć graczem na pierwszą piątkę to on na pewno nie jest

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom