Ja nie rozumiem masówki na Wizz.to Wizards taki pewniak dziś ? nie wiem tak się zastanawiam bo naprawdę to NBA nieraz takie nieprzewidywalne, że jak widzę po statach to aż żal nie agrać na Pacers jakieś dodatniego handicapa
Trzymam kciuki. Polecam mu kibicować, bo długo takiego gracza nie będziemy mieli. Nie twierdzę, że jest taki super, ale następców brakNa dobry początek z NBA
Marcin Gortat powyżej 23,5 pkt+zb+ast @1.8 bet365
Zawsze Polakom kibicuje oprócz Radwańskiej za to co odwalała na IO.Trzymam kciuki. Polecam mu kibicować, bo długo takiego gracza nie będziemy mieli. Nie twierdzę, że jest taki super, ale następców brak
Ponitka w ciągu najbliższych 5 lat zadebiutuje w NBA choć graczem na pierwszą piątkę to on na pewno nie jestTrzymam kciuki. Polecam mu kibicować, bo długo takiego gracza nie będziemy mieli. Nie twierdzę, że jest taki super, ale następców brak
Isia gra tylko za kase i to warto zapamiętać ????Zawsze Polakom kibicuje oprócz Radwańskiej za to co odwalała na IO.
Czemu?Knicks to izzi biora jak to mawial bankroll. ????
Na moje Pelikany - LAC overowo.A któreś ze spotkań NBA zapowiada się jakoś bardzo overowo bądź underowo ?;]
a kurs już wzrósł do 2.70Knicks to izzi biora jak to mawial bankroll. ????
15 stuknęł i jestVanderbilt - Kobiety @ Memphis - Kobiety - Memphis over 14.5 @1.83 4kwarta