forky
Użytkownik
Też złapałem dodatkowo 29,5 i piękne dwie trójeczki chwile później ????29,5 połapane, zobaczymy.
Też złapałem dodatkowo 29,5 i piękne dwie trójeczki chwile później ????29,5 połapane, zobaczymy.
Z graniem na linie w pre, to raczej nie polecam, choc te druzyny overove z reguły je łatwo przekraczają. Ja wybieram sobie 1-2 spotkania w miare overovych ekip i poluje na kwarty,po wczesniejszej underovej, czesto to sie sprawdza zwlaszcza w 3 i 4 kwarcie. Ogolnie ciezka liga, dla bukow rowniez, bo tam moze byc 135pkt i 190pkt.Wizards u siebie ostatnio leją wszystkich, Pacers dramat na wyjazdach, idealna okazja żeby się przełamać.
Co do Knicks, to ja bym był za Atlantą dzisiaj.
Tomek jesteś? rzuć mi trochę światła na ligę Chile, bo widzę że jest na forbecie, a 2 stówki bonusu dali za jakiś konkurs to bym coś wysłał. Pamiętam że pisałeś że dobra do overów.
Orlando też dobre, ograją te ofermy z Charlote.
Tomek jakies sugestie na nba?Z graniem na linie w pre, to raczej nie polecam, choc te druzyny overove z reguły je łatwo przekraczają. Ja wybieram sobie 1-2 spotkania w miare overovych ekip i poluje na kwarty,po wczesniejszej underovej, czesto to sie sprawdza zwlaszcza w 3 i 4 kwarcie. Ogolnie ciezka liga, dla bukow rowniez, bo tam moze byc 135pkt i 190pkt.
Szkoda tylko, że poza 3 trójkami wpadła 1 dwójka i 1 wolny na zdeycdowaną większą połowę kwarty. EchhTeż złapałem dodatkowo 29,5 i piękne dwie trójeczki chwile później ????
Wątpie żeby dali tam live,Z graniem na linie w pre, to raczej nie polecam, choc te druzyny overove z reguły je łatwo przekraczają. Ja wybieram sobie 1-2 spotkania w miare overovych ekip i poluje na kwarty,po wczesniejszej underovej, czesto to sie sprawdza zwlaszcza w 3 i 4 kwarcie. Ogolnie ciezka liga, dla bukow rowniez, bo tam moze byc 135pkt i 190pkt.
Ehh szkoda gadać co tam się dzieje... maraton pudłowania ????Szkoda tylko, że poza 3 trójkami wpadła 1 dwójka i 1 wolny na zdeycdowaną większą połowę kwarty. Echh
nie ma masówki na Kings póki co http://www.thespread.com/nba-basketball-public-betting-chartTak przeglądam tę ofertę na NBA to przecież kurs na Sacramento to jakas pomyłka. 1,96, świetna sprawa. Jak znam jednak tę ligę to to jest jakaś podpucha, Portland wygra i ludzie się przejadą. Przecież Kings mają o wiele lepszy roster, poza tym są w lepszej formie. Nie wierzę, że atut własnej hali może być tak istotny, no ale zobaczymy.
24pktVanderbilt - Kobiety @ Memphis - Kobiety over 33,5 3Q @1,83 B365