Semtex
Użytkownik
Betsafe sprawdź tam zawsze sporo opcji na zawodników.chyba już zdjęli...
hmma na jakim buku jest najwięcej opcji na zawodników ? bo 356 nie ma za dużo do wyboru dzisiaj...
Betsafe sprawdź tam zawsze sporo opcji na zawodników.chyba już zdjęli...
hmma na jakim buku jest najwięcej opcji na zawodników ? bo 356 nie ma za dużo do wyboru dzisiaj...
To też dobry pomysł, bo moim zdaniem Atlanta to dzisiaj bierze.tez myslalem ale jakos mi sie NYK nie widzi, bardziej juz bym probowal over na sama Atlante
U nich Kawhi dalej do grania ... Szukałem Aldridga ale go chyba nie ma nigdzie, no cóż dzięki chłopakiBetsafe sprawdź tam zawsze sporo opcji na zawodników.
w maratonie jest na linii 20U nich Kawhi dalej do grania ... Szukałem Aldridga ale go chyba nie ma nigdzie, no cóż dzięki chłopaki
no właśnie, a Tootolotek :w maratonie jest na linii 20
Przecież to oczywiste, że trzeba mieć też na ławce kogoś kto potrafi zapunktowaćPrzełączcie lepiej na Orlando vs Charlotte super mecz jak na razie. Mega skuteczność obu zespołów. Ławka Magic jest chyba lepsza od kilku graczy pierwszej 5. Aż dziwne, że taki Vucevic zepchnięty na ławę przez Biyombo, a Payton przez Augustina
dzięki heh chyba nadeszła ta pora, kiedy będzie trzeba założyć konta w tych tworach :grin:
w sts masz i w mileniumU nich Kawhi dalej do grania ... Szukałem Aldridga ale go chyba nie ma nigdzie, no cóż dzięki chłopaki
bez fourniera i dostaną łomotkusi mnie pograc troche na orlando stoja po 3.20 bedzie blisko caly mecz wg mnie moze nawet ze wsakazniem na orlando a taki kurs zly nie jest, ewentualnie over na orlando na druzyne
Orlando powyzej 103.5 1,8 tak sprobuje
nie takim ekipom juz wrzucali ponad 100 mecz u siebie wiec granica peknie, moze te 4 punkty w bonusie doloza przy faulach