>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
tez myslalem ale jakos mi sie NYK nie widzi, bardziej juz bym probowal over na sama Atlante
To też dobry pomysł, bo moim zdaniem Atlanta to dzisiaj bierze.

Na zawodników najlepiej grać w Milenium, Totolotku i Fortunie, bo oni w ogóle nie reagują na informacje o kontuzjach czy odpoczynku któregoś z graczy.

Otrzymane punkty reputacji: +4
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
chyba już zdjęli...

hmma na jakim buku jest najwięcej opcji na zawodników ? bo 356 nie ma za dużo do wyboru dzisiaj...
Dziwne, już ten mecz na live wrzucili, a Pistons - Bucks zaczyna się o tej samej godzinie a można normalnie pre grać

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Przełączcie lepiej na Orlando vs Charlotte super mecz jak na razie. Mega skuteczność obu zespołów. Ławka Magic jest chyba lepsza od kilku graczy pierwszej 5. Aż dziwne, że taki Vucevic zepchnięty na ławę przez Biyombo, a Payton przez Augustina

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Przełączcie lepiej na Orlando vs Charlotte super mecz jak na razie. Mega skuteczność obu zespołów. Ławka Magic jest chyba lepsza od kilku graczy pierwszej 5. Aż dziwne, że taki Vucevic zepchnięty na ławę przez Biyombo, a Payton przez Augustina
Przecież to oczywiste, że trzeba mieć też na ławce kogoś kto potrafi zapunktować

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
kusi mnie pograc troche na orlando stoja po 3.20 bedzie blisko caly mecz wg mnie moze nawet ze wsakazniem na orlando a taki kurs zly nie jest, ewentualnie over na orlando na druzyne

Orlando powyzej 103.5 1,8 tak sprobuje

nie takim ekipom juz wrzucali ponad 100 mecz u siebie wiec granica peknie, moze te 4 punkty w bonusie doloza przy faulach
bez fourniera i dostaną łomot

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom