>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
dzięki :cool: heh chyba nadeszła ta pora, kiedy będzie trzeba założyć konta w tych tworach :grin:
Totolotek w ogóle bardzo często się myli, więc ich ofertę warto przeglądać, tylko że w punkcie, bo z papieru zwrotu nie zrobią. Masę ich pomyłek wyłapałem, grane do 1k nie ma problemu, powyżej idzie do akceptacji, i wtedy jest ryzyko że się połapią.
Pamiętam takie kwiatki jak finał ligi Europy Liverpool- Sevilla. drużyna gospodarzy strzeli gola, drużyna gości strzeli gola i pomylone kursy TAK z NIE, kursy ponad 3,obie bramkę wbiły, ja i tak wtedy dałem dupy, bo zapomniałem że u nich można łączyć te zdarzenia, więc miałbym btsa po ponad 10.
Murray- Berdych i +4,5 na Szkota po 1,9.
W ogóle Totek kombinuje przy wpisywaniu wyników, jak wejdziesz rano do punktu to zdarza się że kupon przegrany okazuję się wygranym, a wygrany przegranym, podejrzewam że ktoś z firmy wpisuję najpierw błędne wyniki, wypłaca kupony przegrane i potem robi korekte wyników.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom