>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Buhaha, no to Glik błysnął w internetach... Juz tam pojazd mu robią niezły... Jesli nie napisal tak specjalnie (a pewnie nie), to aż mi żal d... sciska, ze tacy właśnie inteligenci zarabiają tyle ile zarabiaja :;/:

https://mobile.twitter.com/K_Stanowski/status/814785885690560512?p=v
Ci inteligenci to zapewne kibice tego patologicznego klubu i mogą mu nafiukać. Piłkarz jest od grania, a nie ortografii. Jakoś nikt Żyłę nie ciśnie, że w każdym poście popełnia multum błędów, a pojazd na Glika bo napisał klubik z małej litery i nie dopisał jednej literki. Smieszne

Otrzymane punkty reputacji: +4
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Fujian 38:34-&gt; 38:53....
Tylko dlatego, że chciałem zagrać zwycięstwo Jiangsu w 1 połowie i nie zagrałem i chciałem zagrać under 108,5 a potem 106,5 a tam 100 pkt nie będzie i też nie zagrałem. Bym postawił to Fujian by wygrało połowę i byłby over

K 0

kropson1988

Gość
Cytat:
Napisał kropson1988 -&gt;
Tsonga mecz przy stanie 6:7 i 3:1 @ 1,95 Bet365 .
Nie chcę nic mówić, ale Tsonga lubi takie zrywy po przegranym secie i trzeci powinien znowu być na styku, a jak dojdzie do tie-breaku, to Berdych to weźmie.
Jednak dał radę ,a jak wiemy Tomek chłodnej głowy to on nie ma za bardzo i ten tb poszedł szybciutko ???? 6:7(5:7) 6:4 10:3 i kolejny dzisiaj ✅ .

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Co to był za mecz Sepahan - Naft... Gol z karnego w 45+3 minucie, pod koniec meczu dwie czerwone kartki, zmarnowany karny, jeden wielki burdel i 0:1 FT. A tak blisko było overka ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Chińskiego kosza nigdy nie zrozumiem. Liaoning vs Guangdong. Dwie drużyny na identycznym poziomie, obie w czubie tabeli. Guangdong już dawno na wyjeździe nie przegrało i z bilansem 9:4 i tak są jedną z lepszych drużyn a dostają 21 pkt do przerwy. Mentalność taka, aby jechać do dobrej drużyny na wyjazd po pewny wpierdziel i zupełne odpuszczanie gry

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Liaoning vs Guangdong - Guangdong wygra 2 połowę - 2.85
Bez jaj nie może się tutaj skończyć ponad 30 pktami przewagi. Guangdong to za dobra drużyna aby się nie postawiła, a Liaoning nie będą trzymać ciągle wysokiej skuteczności i lekko zwolnią

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Tak, mam wolne w szkole.
Ja zanim pytam się o coś, staram się dowiedzieć samemu czegoś, a ty mając to forum i wątek o ustawie hazardowej nie wysiliłeś się w żadnym stopniu żeby samodzielnie zdobyć choć ksztę wiedzy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom