Korea dalej daje zarobić ???? 26:24 . Kto korzysta ten liczy $$$ ???? . Myślę , że tu będzie szybkie 3:0 . Z h2h też tak wynika 3:0 , max 3:1 . Więc 3 set Korean Air Jumbos @ 1,57 Bet 365.
forky zagrałem także ten under 170 patrząc na statystyki, mignęło mi,że miały 100% skuteczności trójek i rzucily 89 pkt, teraz nam potrzeba 80 pkt lub mniej, jest duża szansa ????
Ktoś wcześniej chcial żeby mu wysłać smsa z czymś. Ja myślałem, ze w tych czasach juz wszyscy maja smartfony z Internetem, a tu jakby nie bylo mile zaskoczenie :grin:
Ktoś coś może powiedzieć czy nagle na Betssonie pojawiły się skoki live? Przyznam,że nie cierpię tam grać live bo bardzo ciężko zawrzeć zakład,chyba,że w przerwie meczu itp. Skoro dodają promocje 15 zł bez ryzyka to może coś się zmieniło i jednak będą live?
forky zagrałem także ten under 170 patrząc na statystyki, mignęło mi,że miały 100% skuteczności trójek i rzucily 89 pkt, teraz nam potrzeba 80 pkt lub mniej, jest duża szansa ????
Nie chcę nic mówić, ale Tsonga lubi takie zrywy po przegranym secie i trzeci powinien znowu być na styku, a jak dojdzie do tie-breaku, to Berdych to weźmie.
Buhaha, no to Glik błysnął w internetach... Juz tam pojazd mu robią niezły... Jesli nie napisal tak specjalnie (a pewnie nie), to aż mi żal d... sciska, ze tacy właśnie inteligenci zarabiają tyle ile zarabiaja :;/: