luke256
Użytkownik
* krztęTak, mam wolne w szkole.
Ja zanim pytam się o coś, staram się dowiedzieć samemu czegoś, a ty mając to forum i wątek o ustawie hazardowej nie wysiliłeś się w żadnym stopniu żeby samodzielnie zdobyć choć ksztę wiedzy.
* krztęTak, mam wolne w szkole.
Ja zanim pytam się o coś, staram się dowiedzieć samemu czegoś, a ty mając to forum i wątek o ustawie hazardowej nie wysiliłeś się w żadnym stopniu żeby samodzielnie zdobyć choć ksztę wiedzy.
Chyba nie widziałeś, że Hayboeck byłby w kwalach przed Kamilem ale se od niechcenia klapnął na dwie nogi. Ulubiona skocznia Hayboecka vs najmniej lubiana Kamila. Patrioci wszędzieMoje propozycje na dzisiejsze późne popołudnie ze skokami.
https://forum.bukmacherskie.com/f511/turniej-czterech-skoczni-2016-2017-29-12-2016-06-01-2016-a-141164-3.html
to świadczy na jakim poziomie ortografii jestem, nie wymagaj za dużo* krztę
https://forum.bukmacherskie.com/f98/ustawa-hazardowa-prawo-hazardowe-cz-2-a-58266-new-post.htmlSiemanko Panowie, jest gdzieś na forum wątek o planowanej nowej ustawie hazardowej, żeby trochę poplotkować? Pozdrówka ????
Ty lepiej kupony przyjmuj, bo z roboty wywalą. Wszędzie eksperci normalnie, a potem płacz i zgrzytaie zębami.Chyba nie widziałeś, że Hayboeck byłby w kwalach przed Kamilem ale se od niechcenia klapnął na dwie nogi. Ulubiona skocznia Hayboecka vs najmniej lubiana Kamila. Patrioci wszędzie
Dziś mam wolneTy lepiej kupony przyjmuj, bo z roboty wywalą. Wszędzie eksperci normalnie, a potem płacz i zgrzytaie zębami.
Zobaczymy po konkursie, ja w przeciwieństwie do Ciebie posiadam odrobinę pokory i wiem, że nie jestem niemoylny, natomiast z Twoich postów bije taka buta i arogancja, że się czytać nie da. Sfolguj trochę, według mnie jest to jak najbardziej opłacalny bet, jak będzie, przekonamy się. Wysil się trochę, uruchom szare komórki i napisz analizę za Hayboeckiem, jeśli jesteś takie pewny. Kurs ponad 2 piechotą nie chodzi.Dziś mam wolne
Ten płacz to będzie u ciebie bo stawiasz słaby kurs na zdarzenie o bardzo małym prawdopodobieństwie na podstawie 3 skoków, w których Hayboeck nawet gorszy nie był. Hayboeck 2 lata z rzędu 2 miejsce w Obersdorfie, Kamil przez 10 lat kariery najwyżej 4 miejsce 2 lata temu kiedy zaczynał sezon od TCS. Jak nie masz pojęcia co stawiasz to tak jest.
Kurs jest 3.08 w Milenium. Analiza niepotrzebna bo napisałem wszystko co można było o Stochu w temacie o TCS i teraz o Hayboecku również. A że warte ryzyka to stawiam. Skoro opłaca ci się ryzykować na 1.55 to proszę bardzo. Twoja strataZobaczymy po konkursie, ja w przeciwieństwie do Ciebie posiadam odrobinę pokory i wiem, że nie jestem niemoylny, natomiast z Twoich postów bije taka buta i arogancja, że się czytać nie da. Sfolguj trochę, według mnie jest to jak najbardziej opłacalny bet, jak będzie, przekonamy się. Wysil się trochę, uruchom szare komórki i napisz analizę za Hayboeckiem, jeśli jesteś takie pewny. Kurs ponad 2 piechotą nie chodzi.