U
0
Usunięty użytkownik 130176
Gość
jak Toronto :]ale cegły, jak w plk ????
jak Toronto :]ale cegły, jak w plk ????
Proszę mi tu nie krakać złego wyniku ????te under 90 będzie na styk bo rozstrzelali się na koniec ????
Goscia nie nakarmiano przed meczem ????Powiedzcie mi co to za czarnuch?! 4 osobiste i ledwo dorzuca do obreczy
Na teraz dubelek
GKS Tychy
Cracovia Kraków
obecnie dwie najmocniejsze ekipy w polskim hokeju, ponadto w drugim meczu pasów z szarotkami mimo tego że podhale jest gospodarzem turnieju to dość mocno osłabione bez dwóch czołowych strzelców drużyny i całej ligi Darka Gruszki i Jarmo Jokili, jeszcze H2H
GKS-Podhale
4:3 (0:1, 3:1, 1:1), bramki: Peter Novajovský, Patrik Svitana, Petr Šinágl, Richard Jenčík - Dariusz Gruszka, Jarmo Jokila, Kasper Bryniczka.
4:3 (1:0, 1:3, 2:0), bramki: Peter Novajovský, Richard Jenčík, Matúš Chovan, Filip Drzewiecki - Dariusz Gruszka, Jarmo Jokila, Jarkko Hattunen.
4:2 (1:1, 3:1, 0:0), bramki: Patrik Svitana, Mateusz Rompkowski, Maciej Urbanowicz, Krystian Dziubiński - Dariusz Gruszka, Krzysztof Zapała.
ufff !Dużo fauli więc będzie Wam ciężko. Ja złapałem over 85,5 i over 80 ... Nie wiem czy ten pierwszy zamykać bo będzie na styk.
gosciu ma 19/65 chyba z osobistych ????Goscia nie nakarmiano przed meczem ????
88pktSydney Kings v New Zealand Breakers under 90,5 @1,9 B365
graty ????88pkt
i zawał gratis ????
Handicap Panie.... Handicap. Dokładnie taki sam przebieg jak w poprzednich meczach. Spokojna pierwsza połowa i demolka będzie w drugiej.... Żebyś nie żałował ????
sorynewcastle jets u21 - central coast mariners u21 over 3.5 @1.90
tego nie wie nawet jego trener...Tsonga da dziś zarobić?