Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
A to gra na jakimś kosmicznym poziomie? Bully boy spokojnie jest w stanie utrzymać się na takiej średniej. Tym bardziej jak odpali w końcu swoją najmocniejszą broń - maksy. Na razie to zwyczajnie Wade gra słabo.
Marina Kastela - MLADOST (Siatkówka, Puchar Chorwacji) po pierwszym secie prowadzi MLADOST. Do grania kurs 2.25 na zwycięstwo Kasteli. W tym sezonie grali ze sobą dwa razy, oba spotkania na swoją korzyść rozstrzygnęli zawodnicy Kasteli. W tym sezonie jeszcze niepokonani na krajowym podwórku. Do spróbowania kurs na live.
bet365
Coś mi nie pasują te skoki. Niemożliwe jest jutro, aby się utrzymał taki poziom bo zjadą przykładowo z belki nr. 9 na belkę nr. 3. W sumie też nie wiadomo kto potraktował te kwale mniej serio np. licząc na rywala słabszego niż przykładowo zawodnik ostatni bo mógł nim być każdy z TOP10 co by się z kwali wycofał. Co dziwne, nikogo takiego nie było
Ja mam Smitha, dużo pewniej wygląda. Wade na razie bardzo przeciętnie. Pewnie mało masz do wyjęcia, patrząc na kursy przedmeczowe, które moim zdaniem były kompletnie nieopłacalne. Mimo wszystko sądzę, że Smith weźmie, ale to wszystko zależy ile masz do zamknięcia. Jak nie dużo, to nie warto.
Chyba nie oglądałeś wcześniejszych rund. Jak choćby mecz Webster - Suljović. Ten może nie jest na super poziomie, ale nie ma tragedii.
Zresztą Gurney - Webster dzisiaj był słabszy.