56pktBeykent University Women v Aksaray University - Kobiety over 50,5 1poł @1,83
ale to było w tamtym roku, Mathieu już na tym czelku we Francji w listopadzie dawał radęlapcie Melzera dzis 2,20@ perelka, Mathieu przegrywal co leci na hardzie w tamtym roku, wygrywal jedynie z jakimis 300 w rankingu ogorkami, Melzer tez slabo ale no potrafil jednak wygrywac
Riske konczy tą udana noc.Houston -8,5
Anderson o 14,5
Bucks
Butler o 22,5
Sock
Donaldson
Riske+ Brangle.
Na to trzeba lata i być dobrym psychologiemmożliwe, jednak np. na temat koszykówki nie mam nawet ćwierć wiedzy takiej jak o tenisie a szybko załapałem o co tu chodzi jeśli chodzi o linię i mniej więcej jak wygląda psychologia tego sportu a w tenisie znam większość zawodnikó wiem na czym bazują a mimo to mało udaje sie ugrać na tym ????
Tenis to bardzo specyficzny sport, bo wszystko zależy tylko od jednej osoby i tego co ma w głowie, więc często ciężko cokolwiek tam przewidzieć, ja się na tym nie znam więc staram się zbytnio nie wypowiadać, ale za to znam się na koszu więc polecam:możliwe, jednak np. na temat koszykówki nie mam nawet ćwierć wiedzy takiej jak o tenisie a szybko załapałem o co tu chodzi jeśli chodzi o linię i mniej więcej jak wygląda psychologia tego sportu a w tenisie znam większość zawodnikó wiem na czym bazują a mimo to mało udaje sie ugrać na tym ????
ja na początku złapałem over 100,5 linia była 105,5 ciężko powiedzieć cczy ogarną, zobaczymyTenis to bardzo specyficzny sport, bo wszystko zależy tylko od jednej osoby i tego co ma w głowie, więc często ciężko cokolwiek tam przewidzieć, ja się na tym nie znam więc staram się zbytnio nie wypowiadać, ale za to znam się na koszu więc polecam:
Beykent University Women v Aksaray University - Kobiety over 111,5 @1,83 B365
Za niską stawkę, bo nie wiadomo jak wejdą w 3Q, ale poza tym liczę, że trafią w końcu jakieś "3" i utrzymają poziom z 1poł ????
Watpisz w moje typy? ????ja na początku złapałem over 100,5 linia była 105,5 ciężko powiedzieć cczy ogarną, zobaczymy
Rozliczają normalnie po zakończeniu 1. seta.Jak betsson rozlicza krecze?
Ale sieroty, setowe w górze a i tak przewalili, nie wspominając ile razy rywale koczyli piłki po złym przyjęciu.Woori set @3,33 dafbet (15-17)
raczej tak bo Ansan to obecnie najsłabsza ekipa w lidze, aczkolwiek miej na uwadze że liderem Woori jest narwany 20 latekwarto teraz na Woori
zagrac mecz?