>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
G 370

golkiper

Użytkownik
no dlatego mówię, że tenis jest strasznie nieprzewidywalny... i to nieważne czy na poziomie ITF czy najwyższym. Na poziomie ITF może bardziej, lepiej łapać wyższe kursy, ale granie na gemy, przełamania ilość gemów naprawdę to loteria, tenis to strasznie &quot;psychiczna&quot; dyscyplina tutaj jest dużo przerw każda akcja to inna historia. Ciężko coś ograć, przynajmniej moim zdaniem, może macie ijnne doświadczenia

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
lapcie Melzera dzis 2,20@ perelka, Mathieu przegrywal co leci na hardzie w tamtym roku, wygrywal jedynie z jakimis 300 w rankingu ogorkami, Melzer tez slabo ale no potrafil jednak wygrywac

M 2,5K

mati89

Forum VIP
lapcie Melzera dzis 2,20@ perelka, Mathieu przegrywal co leci na hardzie w tamtym roku, wygrywal jedynie z jakimis 300 w rankingu ogorkami, Melzer tez slabo ale no potrafil jednak wygrywac
ale to było w tamtym roku, Mathieu już na tym czelku we Francji w listopadzie dawał radę

G 370

golkiper

Użytkownik
możliwe, jednak np. na temat koszykówki nie mam nawet ćwierć wiedzy takiej jak o tenisie a szybko załapałem o co tu chodzi jeśli chodzi o linię i mniej więcej jak wygląda psychologia tego sportu a w tenisie znam większość zawodnikó wiem na czym bazują a mimo to mało udaje sie ugrać na tym ????

M 493

milo93

Użytkownik
możliwe, jednak np. na temat koszykówki nie mam nawet ćwierć wiedzy takiej jak o tenisie a szybko załapałem o co tu chodzi jeśli chodzi o linię i mniej więcej jak wygląda psychologia tego sportu a w tenisie znam większość zawodnikó wiem na czym bazują a mimo to mało udaje sie ugrać na tym ????
Na to trzeba lata i być dobrym psychologiem

forky 734

forky

Użytkownik
Tenis to bardzo specyficzny sport, bo wszystko zależy tylko od jednej osoby i tego co ma w głowie, więc często ciężko cokolwiek tam przewidzieć, ja się na tym nie znam więc staram się zbytnio nie wypowiadać, ale za to znam się na koszu więc polecam:
Beykent University Women v Aksaray University - Kobiety over 111,5 @1,83 B365
Za niską stawkę, bo nie wiadomo jak wejdą w 3Q, ale poza tym liczę, że trafią w końcu jakieś &quot;3&quot; i utrzymają poziom z 1poł ????

G 370

golkiper

Użytkownik
Tenis to bardzo specyficzny sport, bo wszystko zależy tylko od jednej osoby i tego co ma w głowie, więc często ciężko cokolwiek tam przewidzieć, ja się na tym nie znam więc staram się zbytnio nie wypowiadać, ale za to znam się na koszu więc polecam:

Beykent University Women v Aksaray University - Kobiety over 111,5 @1,83 B365

Za niską stawkę, bo nie wiadomo jak wejdą w 3Q, ale poza tym liczę, że trafią w końcu jakieś &quot;3&quot; i utrzymają poziom z 1poł ????
ja na początku złapałem over 100,5 linia była 105,5 ciężko powiedzieć cczy ogarną, zobaczymy

forky 734

forky

Użytkownik
ja na początku złapałem over 100,5 linia była 105,5 ciężko powiedzieć cczy ogarną, zobaczymy
Watpisz w moje typy? ????

Nie no powinny coś rzucić za 3, z osobistych nie jest tak źle bo obie ekipy pow. 50% myślę, żę dadzą radę, z reszta linia i tak bardzo niska nawet jak na uniwersyteckie standardy ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom