Jeżeli...jeżeli Sam zacznie mniej błądzić to czarny facet nie będzie miał wiele do powiedzenia
No niestety Mischa za wysoki poziom póki co dla Alexa.Over 10,5 w pierwszym u Zvereva z De Miaurem @2,80 dafbet
On tak zawsze gra to loteria czy będzie serwis chodził i trafiałcooo ten Quarrey jest deska masakra... szkoda kasy na ten tenis, samo łupie granie to jest, kursy niskie
Dokładnie ktoś fajnie w dziale pisał, ze gra Sama bo pokonał pol roku temu Novaka. No i jest wyższy.On tak zawsze gra to loteria czy będzie serwis chodził i trafiał
On na grassie jest na pewno zawsze groźny ale reszta zależy od dniaDokładnie ktoś fajnie w dziale pisał, ze gra Sama bo pokonał pol roku temu Novaka. No i jest wyższy.
Querrey na ostatnie 10 meczy, wygrał 2. Przegral nawet z Zoppem. A Schwartzman ładnie zagrał w listopadzie na hardzie.Ale myślałem że małego ogra
Wiem, ale on już był styrany myślałem że odpoczął. Z zoppem to był dziwny mecz musiał grać kwale.....Querrey na ostatnie 10 meczy, wygrał 2. Przegral nawet z Zoppem. A Schwartzman ładnie zagrał w listopadzie na hardzie.
4 heheMurguruza 5-4 i sama psuje 3 banalne piłki, już myślałem że będzie łatwo.
a teraz 3 dobre piłki przy serwisie rywalki, cała MuguMuguruza to jednak miewa paraliż mózgu, cztery proste błędy przy swoim serwisie i zamiast seta jest po 5 ????