67,6K prof Użytkownik Styczeń 3, 2017 #4361 Alex Di Minaur @ 2.50 chyba warto w to wejsca aczkolwiek jakos mega nie namawiam. Polansky @ 1.53 macie fajny kurs na solidnego challengerowca. Kliknij aby rozwinąć... :spokodfhgfh: tenis wrocil wiec mozna w koncu jakis hajs zarobic
Alex Di Minaur @ 2.50 chyba warto w to wejsca aczkolwiek jakos mega nie namawiam. Polansky @ 1.53 macie fajny kurs na solidnego challengerowca. Kliknij aby rozwinąć... :spokodfhgfh: tenis wrocil wiec mozna w koncu jakis hajs zarobic
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Styczeń 3, 2017 #4364 jeżeli Sam zacznie mniej błądzić to czarny facet nie będzie miał wiele do powiedzenia
495 lamora365 Użytkownik Styczeń 3, 2017 #4365 jeżeli Sam zacznie mniej błądzić to czarny facet nie będzie miał wiele do powiedzenia Kliknij aby rozwinąć... Jeżeli...
jeżeli Sam zacznie mniej błądzić to czarny facet nie będzie miał wiele do powiedzenia Kliknij aby rozwinąć... Jeżeli...
970 bartolini1 Użytkownik Styczeń 3, 2017 #4366 Over 10,5 w pierwszym u Zvereva z De Miaurem @2,80 dafbet Kliknij aby rozwinąć... No niestety Mischa za wysoki poziom póki co dla Alexa.
Over 10,5 w pierwszym u Zvereva z De Miaurem @2,80 dafbet Kliknij aby rozwinąć... No niestety Mischa za wysoki poziom póki co dla Alexa.
G 370 golkiper Użytkownik Styczeń 3, 2017 #4367 cooo ten Quarrey jest deska masakra... szkoda kasy na ten tenis, samo łupie granie to jest, kursy niskie
cooo ten Quarrey jest deska masakra... szkoda kasy na ten tenis, samo łupie granie to jest, kursy niskie
734 forky Użytkownik Styczeń 3, 2017 #4368 Beykent University Women v Aksaray University - Kobiety over 50,5 1poł @1,83
S 33,4K sobolekk Użytkownik Styczeń 3, 2017 #4369 Pierwszy turniej w sezonie, normalne ze gramy wysokie kursy bo dzieja sie cuda
M 493 milo93 Użytkownik Styczeń 3, 2017 #4370 cooo ten Quarrey jest deska masakra... szkoda kasy na ten tenis, samo łupie granie to jest, kursy niskie Kliknij aby rozwinąć... On tak zawsze gra to loteria czy będzie serwis chodził i trafiał
cooo ten Quarrey jest deska masakra... szkoda kasy na ten tenis, samo łupie granie to jest, kursy niskie Kliknij aby rozwinąć... On tak zawsze gra to loteria czy będzie serwis chodził i trafiał
R 813 robssson Użytkownik Styczeń 3, 2017 #4371 On tak zawsze gra to loteria czy będzie serwis chodził i trafiał Kliknij aby rozwinąć... Dokładnie ktoś fajnie w dziale pisał, ze gra Sama bo pokonał pol roku temu Novaka. No i jest wyższy.
On tak zawsze gra to loteria czy będzie serwis chodził i trafiał Kliknij aby rozwinąć... Dokładnie ktoś fajnie w dziale pisał, ze gra Sama bo pokonał pol roku temu Novaka. No i jest wyższy.
M 493 milo93 Użytkownik Styczeń 3, 2017 #4372 Dokładnie ktoś fajnie w dziale pisał, ze gra Sama bo pokonał pol roku temu Novaka. No i jest wyższy. Kliknij aby rozwinąć... On na grassie jest na pewno zawsze groźny ale reszta zależy od dnia
Dokładnie ktoś fajnie w dziale pisał, ze gra Sama bo pokonał pol roku temu Novaka. No i jest wyższy. Kliknij aby rozwinąć... On na grassie jest na pewno zawsze groźny ale reszta zależy od dnia
R 813 robssson Użytkownik Styczeń 3, 2017 #4374 Ale myślałem że małego ogra Kliknij aby rozwinąć... Querrey na ostatnie 10 meczy, wygrał 2. Przegral nawet z Zoppem. A Schwartzman ładnie zagrał w listopadzie na hardzie.
Ale myślałem że małego ogra Kliknij aby rozwinąć... Querrey na ostatnie 10 meczy, wygrał 2. Przegral nawet z Zoppem. A Schwartzman ładnie zagrał w listopadzie na hardzie.
M 493 milo93 Użytkownik Styczeń 3, 2017 #4375 Querrey na ostatnie 10 meczy, wygrał 2. Przegral nawet z Zoppem. A Schwartzman ładnie zagrał w listopadzie na hardzie. Kliknij aby rozwinąć... Wiem, ale on już był styrany myślałem że odpoczął. Z zoppem to był dziwny mecz musiał grać kwale.....
Querrey na ostatnie 10 meczy, wygrał 2. Przegral nawet z Zoppem. A Schwartzman ładnie zagrał w listopadzie na hardzie. Kliknij aby rozwinąć... Wiem, ale on już był styrany myślałem że odpoczął. Z zoppem to był dziwny mecz musiał grać kwale.....
970 bartolini1 Użytkownik Styczeń 3, 2017 #4376 Murguruza 5-4 i sama psuje 3 banalne piłki, już myślałem że będzie łatwo. e: 4 niewymuszone...
M 2,5K mati89 Forum VIP Styczeń 3, 2017 #4378 Murguruza 5-4 i sama psuje 3 banalne piłki, już myślałem że będzie łatwo. Kliknij aby rozwinąć... 4 hehe
Murguruza 5-4 i sama psuje 3 banalne piłki, już myślałem że będzie łatwo. Kliknij aby rozwinąć... 4 hehe
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Styczeń 3, 2017 #4379 Muguruza to jednak miewa paraliż mózgu, cztery proste błędy przy swoim serwisie i zamiast seta jest po 5 ????
Muguruza to jednak miewa paraliż mózgu, cztery proste błędy przy swoim serwisie i zamiast seta jest po 5 ????
M 2,5K mati89 Forum VIP Styczeń 3, 2017 #4380 Muguruza to jednak miewa paraliż mózgu, cztery proste błędy przy swoim serwisie i zamiast seta jest po 5 ???? Kliknij aby rozwinąć... a teraz 3 dobre piłki przy serwisie rywalki, cała Mugu
Muguruza to jednak miewa paraliż mózgu, cztery proste błędy przy swoim serwisie i zamiast seta jest po 5 ???? Kliknij aby rozwinąć... a teraz 3 dobre piłki przy serwisie rywalki, cała Mugu