>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
forky 734

forky

Użytkownik
hehe gratuluje ???? zwracam honor ????
Jak było 5 sekund do końca to tylko modliłem się, żeby nie było faulu bo pewnie by 1/2 wykorzystały, a tu proszę pięknie

Beykent University Women v Aksaray University - Kobiety over 111,5 @1,83 B365
Połapałem jeszcze w turcji over 104,5 @1,83 ???? po normalnej już stawce
✅✅✅ over 104,5
✅✅✅ over 111,5

W dogrywce, ale ważne, że siedzi ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
W 82

wilshere

Użytkownik
Ktos rzucil palenie? potrzebuje jakiś specyfików do pomocy, możecie coś polecić, co pomoże oprócz silnej woli?
Ja nie pale juz prawie rokm z dnia na dzien przestalem, powiem Ci tak, pierwszy tydzien jest najgorszy bo cigle myslisz o tym, ale po miesiacu nawyk gonie, ja np mialem taki za po kawie musialem wypalic papierosa, juz to zniknelo. Nigdy nie zapale fajki ;)

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Odssmakerzy ktorzy dali kurs 2.50 na debel Kokkinakis/Thompson musieli byc ewidetnie po wojakach.
Racja. Wawrinka zesrany, bo ma w glowie, ze Kokkinakis dymal jego laske. Kyrgios kiedys to przeciez powiedzial. Moze dlatego tak Stasiu slabo gra. Nie wiem.
Kolejny elitarny typ na ✅ , to lubie :]
TENISY WROCILY :jupi:

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Ten Tie break to też ciśnienie podniósł ???? w pewnym momencie było bodaj 9-9 i śmiesznie niski kurs na staśków, ale kokinakisy w porę wrócił na własne tory ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Ten Tie break to też ciśnienie podniósł ???? w pewnym momencie było bodaj 9-9 i śmiesznie niski kurs na staśków, ale kokinakisy w porę wrócił na własne tory ????
Przy 9-9.złapałem bodajże 1,95 na koki, a przy tym samym wyniku spadło zaraz do 1,44 :grin:

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Ja dzisiaj mam dzień Siekiery, gdyby tak było częściej to dawno bym buka zostawił, nie wiem jak można to znosić tyle czasu. Za słabą psychikę mam chyba. :p
e: haha widzieliście ten aut Mugu teraz? A mam -2,5, dzień świra po prostu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom