>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
P 195

porugalia

Użytkownik
Jeszcze Handicapy ludziom powchodzą na te Detroit.
Liczę na wysyp reputki za tego pewniaczka :grin:
Mam czysto zagrany Detroit za 10/10 stawki, jeśli wejdzie to masz reputa i miej satysfakcję, że dołożysz mi się do Hiszpanii w lutym ;)

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Mam czysto zagrany Detroit za 10/10 stawki, jeśli wejdzie to masz reputa i miej satysfakcję, że dołożysz mi się do Hiszpanii w lutym ;)
Hehe, ja z tą reputą żartowałem, nie zależy mi na tym. Po prostu w pewnym momencie zwątpiłem w tego beta, a tu okazuje się, że wchodzi dosyć łatwo :p Pistons już tego nie wypuszczą, więc gratuluję Hiszpanii :p

Otrzymane punkty reputacji: +29
galica13 522

galica13

Użytkownik
Spurs moja drużyna
wszystko wygrywają, ale jak tylko na nich postawię to są w stanie przegrać nawet u siebie z Philadelphią

P 195

porugalia

Użytkownik
Detroit teraz bez głupot, długie akcje i będzie cacy ????
Cygarko, pieniądze! ;) Dzięki UefoWillcox i koledze z działu trzeba podziękować

H 902

hank

Użytkownik
Dobra gram tego Lowrego o22,5 i te 23,5 na 365, w tym meczu w ogóle over 218,5 się śmieje do mnie, jeszcze to przemyślę, ale na pierwszy rzut oka wygląda to, że będzie spokojnie zabity, jak wczoraj w Houston.

Detroit na ujemnym 6,5 ✅
Pacers-5,5✅
Detroit -13,5 ⛔
i z tenisa: Osaka+ Svitolina+Barthel✅
Sevastova+Tsurenko (zwrot)
Radwanska 2:0+ Halep 2:0
Czekamy na resztę.

galica13 522

galica13

Użytkownik
No mówiłem
Jak kiedykolwiek chcecie grać na SAS to wcześniej piszcie do mnie z pytaniem czy ja tego nie zrobiłem/nie planuję zrobić.
Inaczej ostro popłyniecie
ostatnia akcja dobre podsumowanie tego o czym piszę

P 195

porugalia

Użytkownik
No mówiłem
Jak kiedykolwiek chcecie grać na SAS to wcześniej piszcie do mnie z pytaniem czy ja tego nie zrobiłem/nie planuję zrobić.
Inaczej ostro popłyniecie

ostatnia akcja dobre podsumowanie tego o czym piszę
Jak masz z dogrywką to wydaje mi się, że ogarną to

galica13 522

galica13

Użytkownik
Jak masz z dogrywką to wydaje mi się, że ogarną to
nie cwaniaczkuj, bo jak mówię że moja drużyna to moja drużyna ????
mogą grać nawet z zieloną górą u siebie, jak ja na nich postawię że przegrają 20 punktami to przegrają 21

H 902

hank

Użytkownik
nie cwaniaczkuj, bo jak mówię że moja drużyna to moja drużyna ????
mogą grać nawet z zieloną górą u siebie, jak ja na nich postawię że przegrają 20 punktami to przegrają 21
to jeden zapasu, byłaby kasa z tego.

dl13 435

dl13

Użytkownik
Najgorzej, bo nawet jak SAS wyciągnie, to Ako mi Minnesota zamyka, i mogłem już bardzo korzystnie zamknąć, a teraz lipa :d
Jak Minnesota u siebie przegra z Portland które nie ma Lilarda, to już naprawdę ich przecenilem :/

Ale chociaż Pistons na live złapałem, że wygrają 6oma lub więcej po @3.10, także co by nie było nie jest źle :d

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom