Mam czysto zagrany Detroit za 10/10 stawki, jeśli wejdzie to masz reputa i miej satysfakcję, że dołożysz mi się do Hiszpanii w lutymJeszcze Handicapy ludziom powchodzą na te Detroit.
Liczę na wysyp reputki za tego pewniaczka :grin:
Hehe, ja z tą reputą żartowałem, nie zależy mi na tym. Po prostu w pewnym momencie zwątpiłem w tego beta, a tu okazuje się, że wchodzi dosyć łatwo Pistons już tego nie wypuszczą, więc gratuluję HiszpaniiMam czysto zagrany Detroit za 10/10 stawki, jeśli wejdzie to masz reputa i miej satysfakcję, że dołożysz mi się do Hiszpanii w lutym
Dwight Howard powyzej 30,5 pkt+zb+ast @1.87 betano
i dobra nocJeff Teague powyżej 27,5 pkt+zb+ast @1.83 Betsafe
Czekamy na resztę.Dobra gram tego Lowrego o22,5 i te 23,5 na 365, w tym meczu w ogóle over 218,5 się śmieje do mnie, jeszcze to przemyślę, ale na pierwszy rzut oka wygląda to, że będzie spokojnie zabity, jak wczoraj w Houston.
Detroit na ujemnym 6,5
Pacers-5,5
Detroit -13,5
i z tenisa: Osaka+ Svitolina+Barthel
Sevastova+Tsurenko (zwrot)
Radwanska 2:0+ Halep 2:0
Jak masz z dogrywką to wydaje mi się, że ogarną toNo mówiłem
Jak kiedykolwiek chcecie grać na SAS to wcześniej piszcie do mnie z pytaniem czy ja tego nie zrobiłem/nie planuję zrobić.
Inaczej ostro popłyniecie
ostatnia akcja dobre podsumowanie tego o czym piszę
nie cwaniaczkuj, bo jak mówię że moja drużyna to moja drużyna ????Jak masz z dogrywką to wydaje mi się, że ogarną to
to jeden zapasu, byłaby kasa z tego.nie cwaniaczkuj, bo jak mówię że moja drużyna to moja drużyna ????
mogą grać nawet z zieloną górą u siebie, jak ja na nich postawię że przegrają 20 punktami to przegrają 21