nicolaus
Użytkownik
złapał sie za kostke i pokuśtykał do szatni
złapał sie za kostke i pokuśtykał do szatni
Mozna zagrac.a Spurs ktoś ogląda? warto grać na ich win?
Super. Żegnaj moja mamono.złapał sie za kostke i pokuśtykał do szatni
może go w przerwie ogarna do grySuper. Żegnaj moja mamono.
Ciekawe kursy, ale skłaniałbym się ku nobetowi. Jak Nenad powtórzy grę z poprzedniego sezonu, to nie ma czego szukać w ATP. Myślę, że jak początek roku mu nie wyjdzie z różnymi partnerami, bo z tym rankingiem nikt nie chce go na stałe, to zawiesi buty na kołku. Były pogłoski o trenowaniu Novaka i mnie to kompletnie nie zdziwi.Ciekawy kurs na Marrero i Zimonjica. @2,75 value jak nic
Wiesz może czy gra? Nie mogę oglądać akualniezłapał sie za kostke i pokuśtykał do szatni
Gra, bo zrobił przed chwilą stratę, aktualnie ma 10 pktWiesz może czy gra? Nie mogę oglądać akualnie
A zbiórki i asysty?Gra, bo zrobił przed chwilą stratę, aktualnie ma 10 pkt
10pts, 3rb, 8as,A zbiórki i asysty?
Btw dzięki za info, doceniam
Ciekawe czy da radę dojść ze wszystkim łącznie do 30:]10pts, 3rb, 8as,
nie ma problemu ;P
No dla mnie Inglot z Mergea z calego deblowego zestawu wyglada najlepiej i to wlasnie przed chwila + Browna pogralem.Ciekawe kursy, ale skłaniałbym się ku nobetowi. Jak Nenad powtórzy grę z poprzedniego sezonu, to nie ma czego szukać w ATP. Myślę, że jak początek roku mu nie wyjdzie z różnymi partnerami, bo z tym rankingiem nikt nie chce go na stałe, to zawiesi buty na kołku. Były pogłoski o trenowaniu Novaka i mnie to kompletnie nie zdziwi.
Dla mnie bez znaczenia i tak mnie zatopili:;/:No i dobra, pytanie czy Pistons udźwignie prowadzenie teraz do końca..
Chuliganie, noc jest długa, na czymś się odkujeszDla mnie bez znaczenia i tak mnie zatopili:;/: