>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
Lakers 4.40@Betano

Jutro ciekawy mecz Bukcs z OKC. Kursy dobrze wystawione ciężko przewidzieć kto tam wygra.
Jak to nie wiadomo, Kozły biorą w cuglach (jak nikt nie wypadnie), OKC to cienkie bolki, i póki co można im policzyć z 3 wartościowe zwycięstwa, reszta to bilans nabity na najsłabszych drużynach. Przed meczem będzie 1,4.

A LAL bez szans, Toronto powetują sobie PHX.

Dobra gram tego Lowrego o22,5 ✅i te 23,5✅ na 365, w tym meczu w ogóle over 218,5 ✅się śmieje do mnie, jeszcze to przemyślę, ale na pierwszy rzut oka wygląda to, że będzie spokojnie zabity, jak wczoraj w Houston.

Detroit na ujemnym 6,5 ✅
Pacers-5,5✅
Detroit -13,5 ⛔
i z tenisa: Osaka✅+ Svitolina✅+Barthel✅ ako na✅
Sevastova⛔+Tsurenko (zwrot)
Radwanska 2:0+ Halep 2:0⛔
Mamy kolejne plusy. Osake już rozliczam, bo rywalka zwyczajnie nie wie co się dzieję.

Na turnieje dzienne, polecam Almagro i Dzumhura, ale z tym drugim bez szaleństw bo to idiota.

Trochę się na Litwinkę powiedzmy wkurzyłem, 4:0 w trzecim secie babsztyl wypuścił.

H 902

hank

Użytkownik
W sumie to niech to Lakers nawet wygra, im dużej będą w stanie być blisko to więcej liderzy będą brać na siebie. Lowy 5 po pierwszej, dramatu nie ma.

H 902

hank

Użytkownik
Pierwszy dzień grania i już problemy z deszczem, mogłaby chociaż ta Osaka dokończyć, ale czuję że nawet z tym będzie problem.

H 902

hank

Użytkownik
Na raty granie a potem straty setów z dupy.
No właśnie też to mnie martwi, bo przed deszczem Naomi nie miała prawa tego wtopić, robiła co chciała, a jak się okaże że będą kończyć jutro to mogą być jaja.

No nic, Simona mnie zawiodła z 2:0 (tradycyjnie, handi w tenisie to dziadostwo, grasz gemowe to pokrywa setowe i odwrotnie), ale Rydwan do powtórki:
Radwańska 2:0 + Roger 2:0
próbuję też Barty, trochę ma nierówno pod kopułą ta dziewczyna, raz chce grać w tenisa, raz w krykieta, ale z całą pewnością, mimo młodego wieku potrafi grać tak, jak Krunic nigdy nie będzie potrafiła.

i na potem Almagro, wydaje mi się mega pewną opcją na dzisiaj.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom