NBA..ujebali mi gruby kupon, najnizszy kurs kur waChicago
Takiej zenady to sie nie spodziewalem.
Milwaukee Bucks @3,00
Penguins @4.60
Za dużo jak na pingwiny
Mam na oku over Ryana Andersona 14,5. Butller też wydaje się spoko, Bulls się zepną dzisiaj, a Bucks znowu bez Kangura.
over samego Houston, albo ogólnie na mecz ja bym polecał, to co Houston masakruje zza łuku to jest poezja.
Krowa jedna, ugrać 2 gemy z 16latką, która ma półtora metra wzrostu.Patologię jeszcze trzeba puścić,
Donaldson+Witthoeft +Sock-4,5 w ako 3,64
I singlem jeszcze Vesnine.
i co w zwiazku z tym grasz cos?Meczyk Melbourne juz za 22 min panowie i panie ????
juz pograne, u 180.5 2.5 pol stawki(kurs 1.95)i co w zwiazku z tym grasz cos?
pogralem i lece w kimono, w dziale skokow typy na jutro ????juz pograne, u 180.5 2.5 pol stawki(kurs 1.95)
u 171.5 za stala stawke(kurs 3.5)
P.S. I siekiera nawet nie probuj tego zatapiac..
pograles over? ????pogralem i lece w kimono, w dziale skokow typy na jutro ????
nie no undera, chyba nie podales odwrotnego typu ????pograles over? ????
https://www.instagram.com/p/BOpAKmGA3f7/?taken-by=geniebouchard&hl=plBouchard co nie do gra , to do wyglada. U niej to nie dziala.
Ja pogralem Under...nie robie sobie jaj z ludzi. Napisalem ze zageales Over zeby bylo odwrotnir i under siadzie wtedy napewno.nie no undera, chyba nie podales odwrotnego typu ????
Maria Kirlienko ladne ksztalty jednak juz nie gra.Gienia nic specjalnego, pyza. Co prawda na tym zdjeciu korzystnie wyglada, pytanie czy jakas dieta czy magia photoshopa. Sa ladniejsze w cyklu, tylku ze w tenisa nie potrafią grac (Kanadyjka tez gra mocno przeciętnie, ale ranking poki co ma przyzwoity) i po itfach latają.