Ogladam ten mecz i co prawie wszystko wchodzi rogers a gienia jak gienia napala sie i wali ale jakos bez glowy dzis
Robi ja prosiak jak chce
Zal patrzec znow na ten tenis gienki ehhh
Kirilenko bardzo ladna byla. Cos te mamy nie chca wracac na kort, ciekawe czy Aza wroci.
Po odejsciu Ivanovic, najladniejsza w mojej opini jest Amadine Hesse.
Ona grala cos w 2 secie ale jak sie polamala to ma juz wyjebke gwiazda wielka ????
Poza Tym swinka ma bp i lamie a ta gwiazda no coz moze chce troche sie poopalac:grin:
Vesnina nastepna oferma, juz miala wygrany mecz. Bylo trzeba isc spac po Nba, a za tenisem poczekac do AO, albo standardowo do 2 rundy, zeby poodpadali Ci ktorym sie nie chce grac.
104:73...177...Excel znow nie zawiodl...chociaz powinno byc w granicach 173...ten faul na koncu to chyba chcieli uwalic under...by rzucil 2, a Adealine za 3 i 181 by bylo...jednak. Szkoda tego 171.5...ale za 2.5 plaskiej siadl glowny bet u 180.5 i to cieszy. Nawet Siekiera nie zabil Excela. Gratulacje dla tych co pograli ze mna i zarobili na poczatek roku!.
u 180.5 (1.95)
u 171.5 (3.5)
ja odradze ???? Nie odkryje Ameryki pisząc że Fettner i Prevc to zupełnie inna liga, Słoweniec w dobrej formie miażdży, Austriak czesto ma wachania formy od zawsze krąży o nim opinia talentu ale tak naprawdę co on wygrał wielkiego? Ale jeżeli chodzi o ten konkretny konkurs i ich aktualną formę myślę że Peter ma szanse skończyć wyżej bo raczej powoli wraca do spokojnego i regularnego oddawania skoków na swoim przyzwoitym poziomie. Ale może to wszystko co napisałem nie ma sensu bo to wkońcu h2h w skokach i wszystko może sie wydarzyć, ot rzut monetą w niektórych przypadkach