Ona grala cos w 2 secie ale jak sie polamala to ma juz wyjebke gwiazda wielka ????Bouchard to dno. Mam juz dosc jej tenisa =/
104:73...177...Excel znow nie zawiodl...chociaz powinno byc w granicach 173...ten faul na koncu to chyba chcieli uwalic under...by rzucil 2, a Adealine za 3 i 181 by bylo...jednak. Szkoda tego 171.5...ale za 2.5 plaskiej siadl glowny bet u 180.5 i to cieszy. Nawet Siekiera nie zabil Excela. Gratulacje dla tych co pograli ze mna i zarobili na poczatek roku!.juz pograne, u 180.5 2.5 pol stawki(kurs 1.95)
u 171.5 za stala stawke(kurs 3.5)
P.S. I siekiera nawet nie probuj tego zatapiac..
NBA
Sacramento - Memphis
Typ: 2(-0.5) Kurs: 1.75 Sportingbet
11:9 1Q
Gram jak ktoś złapie
Enes Kanter powyzej 20 pkt+zb @1.8 betsson
2/2Giannis Antetokounmpo powyżej 38,5 pkt+zb+ast @1.8 betsafe
Dlaczego 1?
Co sądzisz o chińskim meczu na szczycie? linia w miare ciekawa na over 205.5 @ 1.86 bet365
ja odradze ???? Nie odkryje Ameryki pisząc że Fettner i Prevc to zupełnie inna liga, Słoweniec w dobrej formie miażdży, Austriak czesto ma wachania formy od zawsze krąży o nim opinia talentu ale tak naprawdę co on wygrał wielkiego? Ale jeżeli chodzi o ten konkretny konkurs i ich aktualną formę myślę że Peter ma szanse skończyć wyżej bo raczej powoli wraca do spokojnego i regularnego oddawania skoków na swoim przyzwoitym poziomie. Ale może to wszystko co napisałem nie ma sensu bo to wkońcu h2h w skokach i wszystko może sie wydarzyć, ot rzut monetą w niektórych przypadkachKtoś odradzi granie na parę Fettner-P. Prevc w stronę Austriaka?