>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
Pewnie że planowo, jak można w ogóle stawiać na Sacramento? Jeszcze over w Houston i udanie wejdziemy w Nowy rok. Najlepszego wszystkim, tak na marginesie.
Nevener, jakiegoś zawodnika polecasz? Wczoraj widziałem Siekiera zatopił Walla..nie no na poważnie to wszystko im siedziało, nie musiał się spinać.
Mam na oku over Ryana Andersona 14,5. Butller też wydaje się spoko, Bulls się zepną dzisiaj, a Bucks znowu bez Kangura.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Widzi mi się jakiś pakiet na Kantera albo Goberta, ale póki co nie myślę trzeźwo, a dodatkowo przez problemy ze skrillem przepadł mi pakiet na Jamesa, bo zdjęli w międzyczasie

H 902

hank

Użytkownik
Granie Cleveland to jest bardzo kiepski pomysł. Ten James to była dobra opcja, oglądałem z Bostonem i widziałem że Irving zszedł kulejąc, że też to wypadło mi z głowy.

H 902

hank

Użytkownik
Ja tam na undery w Australii bym uważał, ale ATP trafia te typy z tego exela, więc może to dobry pomysł. over samego Houston, albo ogólnie na mecz ja bym polecał, to co Houston masakruje zza łuku to jest poezja.

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Clev poniżej 27.5 w pierwszej kwarcie 1.80 obecnie mają 14 punktów, nie całe 6 minut do końca

Lebronowi odjebało :p

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Ja tam na undery w Australii bym uważał, ale ATP trafia te typy z tego exela, więc może to dobry pomysł. over samego Houston, albo ogólnie na mecz ja bym polecał, to co Houston masakruje zza łuku to jest poezja.
oczywscie nie grajcie all inow. Jesli chodzi o staty bo ostatbio ktos prosil, to na ost 13 meczy, bilans excela to 10/13...tudziez 76%. Czyzby dzisiaj miala byc wpadka? watpie, ale zobaczymy ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom