Dobrze że grasz na zapałki to dalej możesz topićNo i widzicie co mi po tym nowym roku? Topi sie w nim tak jak i w starym ???? Sacramento Probuje Hornets
Dobrze że grasz na zapałki to dalej możesz topićNo i widzicie co mi po tym nowym roku? Topi sie w nim tak jak i w starym ???? Sacramento Probuje Hornets
A myślisz,że w pakiecie z Clev ma to sens... widziałem,że jeden czymś takim zapodał a AKO wyszło fajne.Slaby kurs,ale byki to dzis biorą.
Czikago 1.62
No to jak polecacie Bulls to połączę z underem od ATP_open i też będzie oki.Granie Cleveland to jest bardzo kiepski pomysł.
Ha,bo tu hest haczyk, Melbourne wygrywa, bo dołączyli Waren i Bone, ten pierwszy urasta do miana Mvp rozgrywek, Goulding jeszcze cos tam gra,reszta to cieniasy. Mnie tez ta linia wydaje sie za wysoka,chociaz 36ers potrafią nastrzelac grubo.
Polecam single, duble to zmniejszanie sobie szansNo to jak polecacie Bulls to połączę z underem od ATP_open i też będzie oki.
oczywscie nie grajcie all inow. Jesli chodzi o staty bo ostatbio ktos prosil, to na ost 13 meczy, bilans excela to 10/13...tudziez 76%. Czyzby dzisiaj miala byc wpadka? watpie, ale zobaczymy ????Ja tam na undery w Australii bym uważał, ale ATP trafia te typy z tego exela, więc może to dobry pomysł. over samego Houston, albo ogólnie na mecz ja bym polecał, to co Houston masakruje zza łuku to jest poezja.
śmiało można stawiać over 20,5 zamachów..pół żartem pół serio na lepiej się nie zapowiada...Pierwszy zamach w 2017! Stambuł, typy przebrane za Mikołajów zaczęły strzelać w tłumie.
Co ciekawe na Interi o 2 zabitych...na Fox News(Amerykanska stacja) ze 35...i badz tu madry..Pierwszy zamach w 2017! Stambuł, typy przebrane za Mikołajów zaczęły strzelać w tłumie.