Nie mówie,nie,ale juz o tym pisalem,ze nie ma jeszcze murzynow w zespołach na Filipinach, a oni tam sporo pkt rzucają, maszynka tego nie wie:razz: Czarnych dokoptują jak skonczy sie sezon w innych ligach.Wrzucalem mecze Filipinow, I tam over. Pinnacle na poczatku wystawil 185.. I az zakonczyl na 195;D, tam sie powinno zakrecic w okolicach 205-208. Chodzi o mecz Global Port. Co do zwyklej analizy to mam juz upatrzony meczyk na Eurolige ale wstrzymam sie do Czwartku do 17:30 ;p
On tak śmiesznie jumpery zza głowy rzucał ????ale w tamtym w tej druzynis grał Manny Pacquiao...przedstawiac chyba nie musze
Probuje usprawniac excela, ale fakt zobaczymy. Co z tej meksykanskiej polecasz tak dokladnie, tzn po pierwszej kwarcie grac overy czy po drugiej?Nie mówie,nie,ale juz o tym pisalem,ze nie ma jeszcze murzynow w zespołach na Filipinach, a oni tam sporo pkt rzucają, maszynka tego nie wie:razz: Czarnych dokoptują jak skonczy sie sezon w innych ligach.
Osobiscie gram overy tam na live, bo pierwsza lub druga kwarta to nędza i mozna zlapac niską linie, w drugiej połowie over 100pkt często, unikac tylko Ginebry i Hotshot,bo underove druzyny.
Polecam tym,ktorzy spac nie mogą overy w Meksyku na live,po przyceglonej kwarcie, szybki basket,bez obrony. Dzis tam dobry mecz Soles-Fuerza. W Soles gra Oguchi, to zrobił chlop kariere,a w Anwilu biegac mu sie nir chciało. Ostatnie dwa mecze nie grał z powodu kontuzji, przed chwilą dostalem info z oficjalnego fejsa Soles,ze jest game time decision. Z ciekawostek, to nie wiem jak w tym sezonie, bo nie oglądałem jeszcze Phoenix(jutroFilipiny),ale w tamtym w tej druzynis grał Manny Pacquiao...przedstawiac chyba nie musze
co powiesz na tą trójkę: http://prntscr.com/doo9vpOn tak śmiesznie jumpery zza głowy rzucał ????
Nic na sile, czekam jak przyceglą,a linia spadnie nizej od tej pre, oczywiscie warto znac h2h i ogolnie ile dane ekipy rzucają. Jak ruszą ostro z kopyta i sie nue zatrzymują to mecz odpuszczam:] bo underov w dzkich ligach nie gramProbuje usprawniac excela, ale fakt zobaczymy. Co z tej meksykanskiej polecasz tak dokladnie, tzn po pierwszej kwarcie grac overy czy po drugiej?
Jak grasz w calorocznym to pobierz se najnizszy dostepny over w meczu UTAH - LAL, kurs cos kolo 1,40 a moim zdaniem bedzie siedział bez problemu.Jakieś propozycje z nhl/nba tak żeby jakiegoś dubla @2.2-2.5 mieć?
Sorry, oglądalem film żeby szybciej czas do nba zleciał. Teraz już za późno ale Whiteside'a średnio mi sie widzi, Adams to dobry obrońcaco powiesz na tą trójkę: http://prntscr.com/doo9vp
Poza tym Whiteside twierdzi, że nie jest w 100% zdrowy.Sorry, oglądalem film żeby szybciej czas do nba zleciał. Teraz już za późno ale Whiteside'a średnio mi sie widzi, Adams to dobry obrońca