>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Kto ogląda Miami - OKC? Zwróciliście uwagę jak teraz piłka leciała w ręce Kantera, a ten się odsunął i zostawił Westbrookowi żeby ten miał zbiórkę? ????

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Kto ogląda Miami - OKC? Zwróciliście uwagę jak teraz piłka leciała w ręce Kantera, a ten się odsunął i zostawił Westbrookowi żeby ten miał zbiórkę? ????
Kiedy grałem over Kantera, to irytowało mnie kiedy Turek wychodził z kontrą i zamiast wchodzić dunkiem, poczekał kilka razy na Russa ????
Taki ich Ronaldo.
A poza tym, brakuje mu już tylko dwóch zbiórek do Triple Double w pierwszej połowie, to mu nabiją

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Poczekał na niego i podał, wtedy miałem over pkt i zbiórek, dzisiaj mam z asystami, więc nie byłoby źle, przynajmniej asysta by się liczyła.
Kanter 14 pkt i 3 zbiórki, lekko zrobi over.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Ja chciałem wziąć paczkę na czarnego C.Ronaldo, ale Całoroczny wystawił tylko punkty i asysty

mireck 33

mireck

Użytkownik
Jak Oni przegrali ta 2 kwarte :/ masakra. A taki ładny kurs 4.30 miałem pograne. Jak Miami za 3 nie rzucało to nagle im 2 trójki na koniec zachciało się rzucić. Moja głupota, jakbym miał gdzieś jeszcze konto to bym greenował przy 8.50 na Miami. Jakiego buka z dobry livem jeszcze polecacie oprócz Bet365??

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
to są czeste praktyki w Okla
Ja wiem, zawsze mnie to śmieszy, bo często jest tak, że Westbrook zamiast bronić rozgrywającego to lezie pod kosz, żeby mieć okazję do zbiórki. Dodając do tego Kantera, który też pod swoim koszem odpoczywa, to robi się niezła dziura.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom