Kto ogląda Miami - OKC? Zwróciliście uwagę jak teraz piłka leciała w ręce Kantera, a ten się odsunął i zostawił Westbrookowi żeby ten miał zbiórkę? ????
Kto ogląda Miami - OKC? Zwróciliście uwagę jak teraz piłka leciała w ręce Kantera, a ten się odsunął i zostawił Westbrookowi żeby ten miał zbiórkę? ????
Kiedy grałem over Kantera, to irytowało mnie kiedy Turek wychodził z kontrą i zamiast wchodzić dunkiem, poczekał kilka razy na Russa ????
Taki ich Ronaldo.
A poza tym, brakuje mu już tylko dwóch zbiórek do Triple Double w pierwszej połowie, to mu nabiją
Poczekał na niego i podał, wtedy miałem over pkt i zbiórek, dzisiaj mam z asystami, więc nie byłoby źle, przynajmniej asysta by się liczyła.
Kanter 14 pkt i 3 zbiórki, lekko zrobi over.
Jak Oni przegrali ta 2 kwarte :/ masakra. A taki ładny kurs 4.30 miałem pograne. Jak Miami za 3 nie rzucało to nagle im 2 trójki na koniec zachciało się rzucić. Moja głupota, jakbym miał gdzieś jeszcze konto to bym greenował przy 8.50 na Miami. Jakiego buka z dobry livem jeszcze polecacie oprócz Bet365??
Ja wiem, zawsze mnie to śmieszy, bo często jest tak, że Westbrook zamiast bronić rozgrywającego to lezie pod kosz, żeby mieć okazję do zbiórki. Dodając do tego Kantera, który też pod swoim koszem odpoczywa, to robi się niezła dziura.
Ja tu poluje na live,jak cos spadnie,bo druzyny overove i Global duzo trojek rzuca, ma nalepszego rozgrywającego ligi plus Stanley,Canaleta,jest paka,tylko to poskładac.