atp_open
Użytkownik
zawsze jest szansa ???? ja rozliczam kupony po meczu, lub jesli juz wiadomo ze nie weszlo ???? co nie oznacza ze zapowiada sie minus.No chyba,nie grac undery tam to trza byc kwardy.:razz:
zawsze jest szansa ???? ja rozliczam kupony po meczu, lub jesli juz wiadomo ze nie weszlo ???? co nie oznacza ze zapowiada sie minus.No chyba,nie grac undery tam to trza byc kwardy.:razz:
W ogole jak tam nasz Kanter? Ogarnie te over 20.5?Kto ogląda Miami - OKC? Zwróciliście uwagę jak teraz piłka leciała w ręce Kantera, a ten się odsunął i zostawił Westbrookowi żeby ten miał zbiórkę? ????
Kiedy grałem over Kantera, to irytowało mnie kiedy Turek wychodził z kontrą i zamiast wchodzić dunkiem, poczekał kilka razy na Russa ????Kto ogląda Miami - OKC? Zwróciliście uwagę jak teraz piłka leciała w ręce Kantera, a ten się odsunął i zostawił Westbrookowi żeby ten miał zbiórkę? ????
to są czeste praktyki w OklaKto ogląda Miami - OKC? Zwróciliście uwagę jak teraz piłka leciała w ręce Kantera, a ten się odsunął i zostawił Westbrookowi żeby ten miał zbiórkę? ????
Sluchaj sie starszych, pre bylo 168,a lecą na 190pkt91:79... do konca meczu przeszlo 3 min.
bede, ale po meczu filipinow jak over 195.5 nie siadzieSluchaj sie starszych, pre bylo 168,a lecą na 190pkt
łatwizna, w 3 kwarcie siedzido tego Enes Kanter powyżej 21,5 pkt+zb+ast @1.83 bet365