>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Zwyczajnie szkoda mi tego Reyesa. Gra najlepszy mecz w życiu i pokonałby dzisiaj każdego. Każdego z wyjątkiem MVG ????

strzala 377

strzala

Użytkownik
Zwyczajnie szkoda mi tego Reyesa. Gra najlepszy mecz w życiu i pokonałby dzisiaj każdego. Każdego z wyjątkiem MVG ????
Zachowajmy obiektywizm ;) Przy dzisiejszej dyspozycji z Andersonem i Taylorem by miał szanse 50-50

Genialny spektakl!

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Hmmm czy ja wiem? :p IMO łatwiej by mu było z Garym niż z Wrightem ???? Ale nie ma co się sprzeczać, każdy ma swoją rację, piękne widowisko!

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
ATP, wrzucałeś już tam jutrzejsze mecze do tej swojej maszyny?o meczu we Włocławku coś Ci powiedziała?
Wrzucalem mecze Filipinow, I tam over. Pinnacle na poczatku wystawil 185.. I az zakonczyl na 195;D, tam sie powinno zakrecic w okolicach 205-208. Chodzi o mecz Global Port. Co do zwyklej analizy to mam juz upatrzony meczyk na Eurolige ale wstrzymam sie do Czwartku do 17:30 ;p

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Panowie gdzie i za ile mogę spodziewać się powtórki tego SPEKTAKLU z darta?? zatrzymałem się w drodze z pracy na chwilkę przy wygranym secie na 3-2 , ale aż chce się zobaczyć całość

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Zachowajmy obiektywizm ;) Przy dzisiejszej dyspozycji z Andersonem i Taylorem by miał szanse 50-50

Genialny spektakl!
Taylor leci w następnej rundzie. On dzisiaj nie wygrał, to Painter ten mecz przegrał i grał jak łajza. Taylor od kilku miesięcy jest kompletnie bez formy i często zamiast na meczu to sprzeczał się z publicznością. Obecnie to Wright jest regularniejszy od Andersona

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Panowie gdzie i za ile mogę spodziewać się powtórki tego SPEKTAKLU z darta?? zatrzymałem się w drodze z pracy na chwilkę przy wygranym secie na 3-2 , ale aż chce się zobaczyć całość
Kanał użytkownika &quot;Theo Kaspers&quot; na YouTubie. Masz tam wszystkie mecze darta jakie się odbywają

Otrzymane punkty reputacji: +8
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Ja po wczorajszej wtopie Memphis dziś już na nich nie gram. Dzisiaj dubel Thunder + Rockets -1,5 AKO 2.20
w Miami nie gra Dragic, Waiters i Whiteside sam mówił 2 dni temu, że nie jest w pełni sił, a w Dallas nie gra Barea, Nowitzki i Bogut choć ten ostatni może i zagra

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom