Zamykam z lekkimReyes @18.00 (Ónibet)
Po wczorajszym? Never ????Miśki gracie? Ja chyba wezmę +8,5 + Utah
Zachowajmy obiektywizm Przy dzisiejszej dyspozycji z Andersonem i Taylorem by miał szanse 50-50Zwyczajnie szkoda mi tego Reyesa. Gra najlepszy mecz w życiu i pokonałby dzisiaj każdego. Każdego z wyjątkiem MVG ????
Ja tam wczoraj akurat Orlando grałem, za to Toronto mnie delikatnie wpieniło.Po wczorajszym? Never ????
Czemu tak?Capitals + Stars
Wrzucalem mecze Filipinow, I tam over. Pinnacle na poczatku wystawil 185.. I az zakonczyl na 195;D, tam sie powinno zakrecic w okolicach 205-208. Chodzi o mecz Global Port. Co do zwyklej analizy to mam juz upatrzony meczyk na Eurolige ale wstrzymam sie do Czwartku do 17:30 ;pATP, wrzucałeś już tam jutrzejsze mecze do tej swojej maszyny?o meczu we Włocławku coś Ci powiedziała?
Taylor leci w następnej rundzie. On dzisiaj nie wygrał, to Painter ten mecz przegrał i grał jak łajza. Taylor od kilku miesięcy jest kompletnie bez formy i często zamiast na meczu to sprzeczał się z publicznością. Obecnie to Wright jest regularniejszy od AndersonaZachowajmy obiektywizm Przy dzisiejszej dyspozycji z Andersonem i Taylorem by miał szanse 50-50
Genialny spektakl!
Kanał użytkownika "Theo Kaspers" na YouTubie. Masz tam wszystkie mecze darta jakie się odbywająPanowie gdzie i za ile mogę spodziewać się powtórki tego SPEKTAKLU z darta?? zatrzymałem się w drodze z pracy na chwilkę przy wygranym secie na 3-2 , ale aż chce się zobaczyć całość