>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
M 465

michal91

Użytkownik
nie wiem czy jest konkretnie z takimi statystykami strona. Liczyłem to teraz ręcznie na flashscorze (Wchodzisz w mecz cavs, tam dajesz H2H, Cleveland home i każdy mecz po kolei wchodzisz i tam masz wyniki poszczególnych kwart)

Ewentualnie coś takiego znalazłem: https://www.teamrankings.com/nba/stat/average-1st-quarter-margin cavs średnio o 8 punktów wygrywa pierwszą kwartę z przeciwnikami
W statach na nba.com coś jest.

http://stats.nba.com/teams/advanced/#!?sort=W&amp;amp;dir=-1&amp;amp;Season=2016-17&amp;amp;SeasonType=Regular%20Season&amp;amp;Period=1

H 902

hank

Użytkownik
Okc over 218.5 @ 3.2...na sucho bet...excel i komedia NBA, jak to wejdzie a nie pogralem to mnie szlak trafi dzis.
To zaparz sobie jakiejś herbaty zawczasu, bo moim zdaniem ten over tam siedzi.

Atlanta znowu świetny początek, było czekać i łapać teraz.

Maccabi polecam próbować, wobec osłabień Ruskich.
dziady⛔

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik

dziady⛔
Maccsbi ma papiery na final 4,ale tego nikt nie moze ogarnąc,gruba kass,drugi trener i ciągle lipa.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
2 kwarta cavs @1.83 3/10 tym razem lżej (pierwszą grałem dośc mocno 6/10)
tak jak myślałem, odskoczyli na 8 punktów i potem weszli zmiennicy i przegrali kwartę
⛔ ale jak ktoś był czujny to mógł zamknąc z 90% zyskiem. Patrząc na to że przewaga stopniała to w 3 kwarcie powinni znowu odskoczyć

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Widzieliście jak Dellavedova odbierał pierścień i wszyscy z Cavs się na niego rzucili? Tam naprawdę mają dobry team-spirit i zero presji. Presja jest na GSW i znowu mogą nie podołać

H 902

hank

Użytkownik
Maccsbi ma papiery na final 4,ale tego nikt nie moze ogarnąc,gruba kass,drugi trener i ciągle lipa.
No ja tak sobie typuje Real, CSKA, Fener i ktoś z 3(Ssafaka, Olympiakos i właśnie Maccabi). W ogóle jak to będzie wyglądać po tych zmianach, 8 wychodzi, i mamy 4 pary do dwóch czy trzech zwyciestw? i potem wiadomo final 4.

Ten typ tak ma@ a Ovieczkin czy jak mu tam to pełne 60 minut zasuwa?

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Ubierają dresy żeby pozostać rozgrzanym
Tak, ale bardziej chodziło mi o to dlaczego go tam szybko zdjęli i nie gra.
Już rozumiem. Przez te rotacje poleciała im kwarta :]

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik

dziady⛔
ironia czy na powaznie...bo nie wiem jak to odebrac. w excelu to 50/50linia 218.5 ale po wczorajszym dniu to kto wie...bardziej mi wychodza undery niz overy...

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Tak, ale bardziej chodziło mi o to dlaczego go tam szybko zdjęli i nie gra.
Już rozumiem. Przez te rotacje poleciała im kwarta :]
Są b2b, a James juz młody nie jest, musi sie oszczedzac, gdyby nie to ze Love dzisiaj wypadł to pewnie by go posadził trener, a raczej sam by się posadził ????

H 902

hank

Użytkownik
ironia czy na powaznie...bo nie wiem jak to odebrac. w excelu to 50/50linia 218.5 ale po wczorajszym dniu to kto wie...bardziej mi wychodza undery niz overy...
poważnie, ja uważam że tam będzie gruby over.
A Cavs jak wczoraj, też mieli w q2 przewagi grubo ponad 10, a na przerwę schodzili z +4.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom