W statach na nba.com coś jest.nie wiem czy jest konkretnie z takimi statystykami strona. Liczyłem to teraz ręcznie na flashscorze (Wchodzisz w mecz cavs, tam dajesz H2H, Cleveland home i każdy mecz po kolei wchodzisz i tam masz wyniki poszczególnych kwart)
Ewentualnie coś takiego znalazłem: https://www.teamrankings.com/nba/stat/average-1st-quarter-margin cavs średnio o 8 punktów wygrywa pierwszą kwartę z przeciwnikami
To zaparz sobie jakiejś herbaty zawczasu, bo moim zdaniem ten over tam siedzi.Okc over 218.5 @ 3.2...na sucho bet...excel i komedia NBA, jak to wejdzie a nie pogralem to mnie szlak trafi dzis.
dziadyMaccabi polecam próbować, wobec osłabień Ruskich.
Maccsbi ma papiery na final 4,ale tego nikt nie moze ogarnąc,gruba kass,drugi trener i ciągle lipa.To zaparz sobie jakiejś herbaty zawczasu, bo moim zdaniem ten over tam siedzi.
Atlanta znowu świetny początek, było czekać i łapać teraz.
dziady
Mróz na sali.Dlaczego James w dresie?
tak jak myślałem, odskoczyli na 8 punktów i potem weszli zmiennicy i przegrali kwartę2 kwarta cavs @1.83 3/10 tym razem lżej (pierwszą grałem dośc mocno 6/10)
ho hoMróz na sali.
Co buki uparte ns ten Detroit...
No ja tak sobie typuje Real, CSKA, Fener i ktoś z 3(Ssafaka, Olympiakos i właśnie Maccabi). W ogóle jak to będzie wyglądać po tych zmianach, 8 wychodzi, i mamy 4 pary do dwóch czy trzech zwyciestw? i potem wiadomo final 4.Maccsbi ma papiery na final 4,ale tego nikt nie moze ogarnąc,gruba kass,drugi trener i ciągle lipa.
Ubierają dresy żeby pozostać rozgrzanymho ho
Tak, ale bardziej chodziło mi o to dlaczego go tam szybko zdjęli i nie gra.Ubierają dresy żeby pozostać rozgrzanym
spoko, odrobią w 3 ????Tak, ale bardziej chodziło mi o to dlaczego go tam szybko zdjęli i nie gra.
Już rozumiem. Przez te rotacje poleciała im kwarta :]
ironia czy na powaznie...bo nie wiem jak to odebrac. w excelu to 50/50linia 218.5 ale po wczorajszym dniu to kto wie...bardziej mi wychodza undery niz overy...To zaparz sobie jakiejś herbaty zawczasu, bo moim zdaniem ten over tam siedzi.
Atlanta znowu świetny początek, było czekać i łapać teraz.
dziady
Są b2b, a James juz młody nie jest, musi sie oszczedzac, gdyby nie to ze Love dzisiaj wypadł to pewnie by go posadził trener, a raczej sam by się posadził ????Tak, ale bardziej chodziło mi o to dlaczego go tam szybko zdjęli i nie gra.
Już rozumiem. Przez te rotacje poleciała im kwarta :]
poważnie, ja uważam że tam będzie gruby over.ironia czy na powaznie...bo nie wiem jak to odebrac. w excelu to 50/50linia 218.5 ale po wczorajszym dniu to kto wie...bardziej mi wychodza undery niz overy...