>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Sabonis juz dwa faule, teraz Kanter będzie &quot;bronił&quot; Antka, będzie zabawnie ????

który to? Moja wiedza o koszykówce jest tylko nieco większa od tej od baseballu. To znaczy, wiem co się dzieje ????

H 902

hank

Użytkownik
Betem nocy są Miski, jedziemy panowie ????
Ja od popołudnia się zastanawiam kto wystawił takie kursy, rozumiem jakby rywalem był Boston albo Toronto, a nie Detroit.
Sacramento też dobrze wygląda, w Utah jest szpital, ale Sac to ostra patologia, więc to zadanie, mimo iż uproszczone może ich przerosnąć.

H 902

hank

Użytkownik
W 4 kwarcie będą zmiennicy grać jeśli będzie duża, bezpieczna przewaga. 3 kwarta nie powinni odpuścić
A moim zdaniem właśnie pod koniec q3 usiądą starterzy, żeby odpocząć przed kluczowymi minutami meczu, bo póki co nie zanosi się na bezpieczną przewagę.

I takie overy to ja lubie, Irving 25,5 zabite na 15 minut przed końcem. Wieczorem zagrałem murzyna z Maccabi o12,5 i luj rzucił 0.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
No ja tak sobie typuje Real, CSKA, Fener i ktoś z 3(Ssafaka, Olympiakos i właśnie Maccabi). W ogóle jak to będzie wyglądać po tych zmianach, 8 wychodzi, i mamy 4 pary do dwóch czy trzech zwyciestw? i potem wiadomo final 4.

Ten typ tak ma@ a Ovieczkin czy jak mu tam to pełne 60 minut zasuwa?
To i ja sie zabawie : Cska,Real, Fener(z Bogdanovicem),Olymp, Panath i długo nic, Maccabi nie z taką grą.
P.S. Nie moge oglądac, Parsons cos gra,czy grzeje ławe?

H 902

hank

Użytkownik
To i ja sie zabawie : Cska,Real, Fener(z Bogdanovicem),Olymp, Panath i długo nic, Maccabi nie z taką grą.
P.S. Nie moge oglądac, Parsons cos gra,czy grzeje ławe?
oglądam Atlante, ale 10 minut i 1-4 z gry, zespół +5 z nim na parkiecie, pod tym względem najlepiej ze starterów.

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Memphis + Minnesota
@2,61
Warto ?
Miśki wydaje mi się dociągną to, pytanie jak dzisiaj Wilki ?
Ktoś ogląda ?
E: Teraz to większy wyjdzie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom