Sabonis juz dwa faule, teraz Kanter będzie "bronił" Antka, będzie zabawnie ????
Anthony Davis z monobrwiąktóry to? Moja wiedza o koszykówce jest tylko nieco większa od tej od baseballu. To znaczy, wiem co się dzieje ????
Ja od popołudnia się zastanawiam kto wystawił takie kursy, rozumiem jakby rywalem był Boston albo Toronto, a nie Detroit.Betem nocy są Miski, jedziemy panowie ????
W 4 kwarcie będą zmiennicy grać jeśli będzie duża, bezpieczna przewaga. 3 kwarta nie powinni odpuścićDobra, mamy zapas 5pkt na kwarcie u Cavs. Wstawią zmienników? :]
Grizzlies win 2 kwarta
@4,75
Kurs lekkie nieporozumienie.
Próbujemy.
A moim zdaniem właśnie pod koniec q3 usiądą starterzy, żeby odpocząć przed kluczowymi minutami meczu, bo póki co nie zanosi się na bezpieczną przewagę.W 4 kwarcie będą zmiennicy grać jeśli będzie duża, bezpieczna przewaga. 3 kwarta nie powinni odpuścić
To i ja sie zabawie : Cska,Real, Fener(z Bogdanovicem),Olymp, Panath i długo nic, Maccabi nie z taką grą.No ja tak sobie typuje Real, CSKA, Fener i ktoś z 3(Ssafaka, Olympiakos i właśnie Maccabi). W ogóle jak to będzie wyglądać po tych zmianach, 8 wychodzi, i mamy 4 pary do dwóch czy trzech zwyciestw? i potem wiadomo final 4.
Ten typ tak ma@ a Ovieczkin czy jak mu tam to pełne 60 minut zasuwa?
oglądam Atlante, ale 10 minut i 1-4 z gry, zespół +5 z nim na parkiecie, pod tym względem najlepiej ze starterów.To i ja sie zabawie : Cska,Real, Fener(z Bogdanovicem),Olymp, Panath i długo nic, Maccabi nie z taką grą.
P.S. Nie moge oglądac, Parsons cos gra,czy grzeje ławe?
Dla mnie CSKA, Efes, Real,Faka,Olymp,Fener,PanataTo i ja sie zabawie : Cska,Real, Fener(z Bogdanovicem),Olymp, Panath i długo nic, Maccabi nie z taką grą.
P.S. Nie moge oglądac, Parsons cos gra,czy grzeje ławe?
spoko, odrobią w 3 ????
Cavs -1.5 @1.83 3 kwarta
I jaki zapas :]spoko, odrobią w 3 ????
Cavs -1.5 @1.83 3 kwarta
blooming @2.10