kubam
Użytkownik
Ciężko było ale jest git.G2 (mapa Cache)
@1.57
G2 -2.5 rundy
@1.72
Owszem była niespodzianka i NIP już odpadł ale nie sądzę, że major będzie bez G2.
Ciężko było ale jest git.G2 (mapa Cache)
@1.57
G2 -2.5 rundy
@1.72
Owszem była niespodzianka i NIP już odpadł ale nie sądzę, że major będzie bez G2.
Promocja na mapie ktora HR unika? a do tego nie dawno widzielismy C9 grajace swietne spotkania na overpasie? jak dla mnie -3,5 C9C9 vs HR (Mapa overpass)
HR +3.5 rundy
@1.80 jak dla mnie promocja na tej mapie
HR win
@2.50
Immortals to już chyba zapłakane bez morali, znowu wybrać Cache? idioci. Imo g2 major.
Mozna tez spróbować Hellraisers ????
jest 7 map do wyboru Druzyna A banuje 1 Druzyna B banuje nastepna az zostanie ta 1A jak jest losowana mapa w takiej pojedynczej grze?
Na handi jak najbardziej promocja, na tych kwalifikacjach już niejeden mecz pokazał, że warto grać dodatnie handi przy drużynach o zbliżonych umiejętnościach.Promocja na mapie ktora HR unika? a do tego nie dawno widzielismy C9 grajace swietne spotkania na overpasie? jak dla mnie -3,5 C9
Czyli normalniejest 7 map do wyboru Druzyna A banuje 1 Druzyna B banuje nastepna az zostanie ta 1
tu jest balanced raczej, HR przegrywa bardzo wazne clutche, ale dobrze grają.Kto gra teraz po łatwiejszej stronie ?
http://vaughnroyko.com/csgosided/tu jest balanced raczej, HR przegrywa bardzo wazne clutche, ale dobrze grają.
Overpass balanced? Eee, chyba nie bardzo.tu jest balanced raczej, HR przegrywa bardzo wazne clutche, ale dobrze grają.
Oczywiscie nie tak jak skillowe jak d2, minimalna przewaga ale jest po CT, ale w tym meczu powinno byc balanced i HR pocisnac w tt.Overpass balanced? Eee, chyba nie bardzo.
Byc moze,ale Miski niedoceniane w tym sezonie.Dobra, gramy Utah po 2, zejdzie zaraz Exum, to dadzą radę.