>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Na handi jak najbardziej promocja, na tych kwalifikacjach już niejeden mecz pokazał, że warto grać dodatnie handi przy drużynach o zbliżonych umiejętnościach.
C9 i HR to druzyny o zblizonych umiejetnosciach? i Ty krytykujesz moje stawki? moje typy?

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Byc moze,ale Miski niedoceniane w tym sezonie.
zdaję sobie sprawę, dlatego nie stawiałem pre, ale Jazz nie będą ceglić chyba cały mecz tych trójek, do tego bez Exuma poprawi się znacznie defensywa, 21 fauli w Memphis i kurs 2? Biere, chociaż 4 kwarty w wykonaniu Utah to jest tragedia...

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
C9 i HR to druzyny o zblizonych umiejetnosciach? i Ty krytykujesz moje stawki? moje typy?
Chciałbyś coś jeszcze dodać? Bo ja mam dla Ciebie radę - więcej pokory.
Jak sam pewne widzisz, na razie HR niczym nie odstaje od C9, wręcz przeciwnie.
I tak, uważam że są to drużyny zbliżone (wiadomo, że ze wskazaniem na C9), ale HR na każdym lanie potrafi dać opór topowym drużynom, mimo że są uważani za tier2, a z drugiej strony osiągnęli takie samo &quot;G&quot; na scenie cs&#39;a jak C9, określana jako drużyna tier1.

Moja handi wydaje się być pokryte.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
No offence, ale jak ktos robi 9:5, a potem nagle robi sie 9:13, to nie wydaje mi sie, zeby jakakolwiek druzyna, ktora do czegos takiego dopuscila jest o POZIOM albo TIER wyzej od innej.

rodd 136

rodd

Użytkownik
Wszystko spoko, nie zawsze wejdzie ale po chooj te teksty z graniem pod limit? Cs&#39;a, gdzie comebacki sa na porzadku dziennym I moze sie wiele zdarzyc xd

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Wszystko spoko, nie zawsze wejdzie ale po chooj te teksty z graniem pod limit? Cs&#39;a, gdzie comebacki sa na porzadku dziennym I moze sie wiele zdarzyc xd
A skad wiesz jaka kwota dysponuje na zakladach? Jaki mam ten limit? I jaka czescia to jest calego budzetu? To ze ja gram za limit nie znaczy ze gram all ina

H 902

hank

Użytkownik
To chyba jasne, że chciał tym zaakcentować, że jest mocno przekonany do tego wyboru.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom