>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
A skad wiesz jaka kwota dysponuje na zakladach? Jaki mam ten limit? I jaka czescia to jest calego budzetu? To ze ja gram za limit nie znaczy ze gram all ina
Racja, nikt nikomu do portfela nie zagląda ale pisząc tak sugerujesz, że jest to &quot;super pewny bet&quot; i inni też mogą w to dużo wpakować, a wychodzi jak dzisiaj. Oczywiście, każdy ma swój rozum i stawkuje wedle swojego budżetu, ale są też tacy co na takie stawki, które proponujesz też wsuwają wszystko co mają.

Otrzymane punkty reputacji: +2
rodd 136

rodd

Użytkownik
A skad wiesz jaka kwota dysponuje na zakladach? Jaki mam ten limit? I jaka czescia to jest calego budzetu? To ze ja gram za limit nie znaczy ze gram all ina
To nie chodzi o to za ile grasz, tylko piszac tak dajesz do zrozumienia, ze jest to warte grania za grubo, a w cs niestety to jest wszystko czesto &quot;plynne&quot;, a zwlaszcza kupony gdzie sa dwa wydarzenia, tak jak dzis. Nie interesuje mnie kto za ile tu gra zbytnio, pewnie w wiekszoscia sa to kwoty male(nie wazne dla kogo duzo, to duzo)

G 370

golkiper

Użytkownik
TOMEK80 co tam na poranek ciekawego? Pisales cos wczoraj o Korei I cos tam jeszcze , chetnie pobiore cos, oczywiscie reputka leci jak zwykle

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Mi sie wydaje zmi eu kangorow niska linia 177 ale ja siez nie znam, czekam na Tomka lub Rambo :)
Oscylator mowi ze tam bedzie w okolicach 167-171...takze warto w under 177.5
Ja gram 2x stala plaska w under 177.5 @ 1.9 Unibet w meczu Brisbane(koszykowka).Troche kasy zarobione po wczorajszym. Takze polecam.

Otrzymane punkty reputacji: +8
D 0

dutra

Gość
Oscylator mowi ze tam bedzie w okolicach 167-171...takze warto w under 177.5

Ja gram 2x stala plaska w under 177.5 @ 1.9 Unibet w meczu Brisbane(koszykowka).Troche kasy zarobione po wczorajszym. Takze polecam.
Jaki oscylator? :cool:

D 0

dutra

Gość
moj excel do ktorego wrzucam wyniki z danych meczow. Na 99.99 Ci powiem ze tam nie bedzie wiecej niz 180+. Linia bukmacherow 177.5 jest zle wystawiona.Zobaczysz po meczu.
Uuu dość pewny jesteś biurowych tabelek :cool:

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
ciekawe... może spróbuje, mimo wszystko czekam na info od ekspertów forumowych, ale dzięki za propozycję i daje reputę
nie daje sie reputki przed meczem...po drugie reputka jest zbedna, liczy sie potencjalna wygrana grajacych.

drif 31,6K

drif

Użytkownik
moj excel do ktorego wrzucam wyniki z danych meczow. Na 99.99 %Ci powiem ze tam nie bedzie wiecej niz 180+. Linia bukmacherow 177.5 jest zle wystawiona.Zobaczysz po meczu.
Ich ostatni mecz to 186 w betfair jest linia over 176.5 moze to warto pograc?

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Ich ostatni mecz to 186 w betfair jest linia over 176.5 moze to warto pograc?
watpie, na moje nie bedzie wiecej niz 180...oczywiscie to moja opinia... ja mam pograne under 177.5 i tego sie bede trzymal. Do meczu godzinka wiec kazdy ma czas na wlasne przeanalizowanie... i tego gdzie ulokuje swoje ciezko zarobione pieniadze.

G 370

golkiper

Użytkownik
ja się wstrzymam na live z tą graniem over under, często pierwsza kwarta jest bardzo fajna żeby pograć over, under bo albo nie trafiają albo walą wszystko linia rośnie lub spada drastycznie i można grać w oparciu o linię przed meczem , polecam takie rozwiązanie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom