Sorki,ale myslalem,ze mecze za godzine i nie zdązylem wrzucic pogralem Phila + over 204pkt. w tym meczu plus Miami +8.5 pkt.grasz cos jeszcze?
Teraz do dogrywkiPozdrawiam tego gościa co grał G2 -2.5 i G2+C9 za "limit". Ja na te zdarzenia miałem limit 2.5 koła, więc jeżeli on też za tyle zagrał to albo jest głupi albo bogaty grając za takie stawki na bo1 w csie.
Co prawda mecz jeszcze trwa.
:grin: popatrz troche moich postow potem sie wypowiadaj to raz a dwa mecz jeszcze trwa i obydwa typy nadal sa w grzePozdrawiam tego gościa co grał G2 -2.5 i G2+C9 za "limit". Ja na te zdarzenia miałem limit 2.5 koła, więc jeżeli on też za tyle zagrał to albo jest głupi albo bogaty grając za takie stawki na bo1 w csie.
Co prawda mecz jeszcze trwa.
Tez-2.5 tez jeszcze w grze?
Widziałem Twoje posty i przypominasz trochę takiego "Wawo csa". Różnica w tym, ze nie piszesz skąd masz info ale stawiasz max stawkę. Więc albo grasz na zapałki albo jesteś (bez urazy) głupi albo bogaty, bo każdy kto zna się na csie wie jak wyglądają mecze bo1 i mi np. szkoda by było ładować tyle hajsu w kurs 1.7 przy drużynach 50/50.:grin: popatrz troche moich postow potem sie wypowiadaj to raz a dwa mecz jeszcze trwa i obydwa typy nadal sa w grze
Ja gram max stawke? Podalem tutaj z 200 typow z csa i max 10 bylo pod limit zagranych, kursy? Kazdy kto mnie obserwuje ten wie ze nie jestem glupi, i mam duza skutecznosc w csie i to na srednim kursie 2.3-2.4Widziałem Twoje posty i przypominasz trochę takiego "Wawo csa". Różnica w tym, ze nie piszesz skąd masz info ale stawiasz max stawkę. Więc albo grasz na zapałki albo jesteś (bez urazy) głupi albo bogaty, bo każdy kto zna się na csie wie jak wyglądają mecze bo1 i mi np. szkoda by było ładować tyle hajsu w kurs 1.7 przy drużynach 50/50.
Aczkolwiek życzę Ci aby weszły te typy, sam akurat pograłem G2 więc mam nadzieję że ogarną.
Wątpię w to.albo bogaty
Spokojnie ogarniają, chociaż TT to tragedia, ale jak porównać z Immortal to bez porównania - Ci to dopiero dzieci we mgle.Widziałem Twoje posty i przypominasz trochę takiego "Wawo csa". Różnica w tym, ze nie piszesz skąd masz info ale stawiasz max stawkę. Więc albo grasz na zapałki albo jesteś (bez urazy) głupi albo bogaty, bo każdy kto zna się na csie wie jak wyglądają mecze bo1 i mi np. szkoda by było ładować tyle hajsu w kurs 1.7 przy drużynach 50/50.
Aczkolwiek życzę Ci aby weszły te typy, sam akurat pograłem G2 więc mam nadzieję że ogarną.
ano nie wiedziałem, że dogrywka tez się liczy przy handiG2 wygrana szkoda handi bo przy dogrywce bylo juz blisko