>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Pozdrawiam tego gościa co grał G2 -2.5 i G2+C9 za &quot;limit&quot;. Ja na te zdarzenia miałem limit 2.5 koła, więc jeżeli on też za tyle zagrał to albo jest głupi albo bogaty grając za takie stawki na bo1 w csie.
Co prawda mecz jeszcze trwa.

D 0

dutra

Gość
Pozdrawiam tego gościa co grał G2 -2.5 i G2+C9 za &quot;limit&quot;. Ja na te zdarzenia miałem limit 2.5 koła, więc jeżeli on też za tyle zagrał to albo jest głupi albo bogaty grając za takie stawki na bo1 w csie.
Teraz do dogrywki :cool:

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
:grin: popatrz troche moich postow potem sie wypowiadaj to raz a dwa mecz jeszcze trwa i obydwa typy nadal sa w grze

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
:grin: popatrz troche moich postow potem sie wypowiadaj to raz a dwa mecz jeszcze trwa i obydwa typy nadal sa w grze
Widziałem Twoje posty i przypominasz trochę takiego &quot;Wawo csa&quot;. Różnica w tym, ze nie piszesz skąd masz info ale stawiasz max stawkę. Więc albo grasz na zapałki albo jesteś (bez urazy) głupi albo bogaty, bo każdy kto zna się na csie wie jak wyglądają mecze bo1 i mi np. szkoda by było ładować tyle hajsu w kurs 1.7 przy drużynach 50/50.

Aczkolwiek życzę Ci aby weszły te typy, sam akurat pograłem G2 więc mam nadzieję że ogarną.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Widziałem Twoje posty i przypominasz trochę takiego &quot;Wawo csa&quot;. Różnica w tym, ze nie piszesz skąd masz info ale stawiasz max stawkę. Więc albo grasz na zapałki albo jesteś (bez urazy) głupi albo bogaty, bo każdy kto zna się na csie wie jak wyglądają mecze bo1 i mi np. szkoda by było ładować tyle hajsu w kurs 1.7 przy drużynach 50/50.

Aczkolwiek życzę Ci aby weszły te typy, sam akurat pograłem G2 więc mam nadzieję że ogarną.
Ja gram max stawke? Podalem tutaj z 200 typow z csa i max 10 bylo pod limit zagranych, kursy? Kazdy kto mnie obserwuje ten wie ze nie jestem glupi, i mam duza skutecznosc w csie i to na srednim kursie 2.3-2.4

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik

Spokojnie ogarniają, chociaż TT to tragedia, ale jak porównać z Immortal to bez porównania - Ci to dopiero dzieci we mgle.

Swoją drogą zaraz przecież Hellraisers wygrywają :p

owca26 171

owca26

Użytkownik
Jakos podejrzanie wygląda linia 208,5 w meczu Pelicans, w ostatnich meczach tych druzyn padało znacznie mniej hmm jakaś podpucha czy co, bo to przecie powinien byc oczywisty under z tą linia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom