zuchman
Użytkownik
http://live.fis-ski.com/live3948.htm
wyświetlają wam się wyniki czy pustą tabelę macie?
wyświetlają wam się wyniki czy pustą tabelę macie?
Pusto
dopiero jak zaczną skakać to będziePusto
Higgins 126Kto miał najwyższego brejka na obecną chwilę?
A co pograłeś?Ludzie laduja w Legie handicapy jakby to jakis Real Madryt byl ???? ???? ???? Bedzie placz po meczu
dzisiaj Smuda robi remisLudzie laduja w Legie handicapy jakby to jakis Real Madryt byl ???? ???? ???? Bedzie placz po meczu
brak gola przed 24 minuta spore value imodzisiaj Smuda robi remis
Dupa. A okazji MILIARDHannover - Sandhausen 1 @ 2,40
Warto, 25 min do końca. Hannover miażdży. Jest 0:0.
1/5 singiel naDzisiaj gram
Inter @1.8
O2.5 w meczu Legii
O2.5 w meczu City
O2.5 w meczu Tottenham
O2.5 w meczu Bayernu
Również gratuluję i życzę dobrego, bogatego na buku Nowego Roku dla CiebieZaraz tu przyjdą cwaniaczki z tekstem, że się chwalisz
Gratuluję i życzę dalszych plusików. Ja osobiście robię sobie ferie świąteczne od obstawiania. W tamtym tygodniu przewaliłem wszystko co miałem na becie i miałem chyba serię 10 nietrafionych dubli pod rząd i wpłaciłem sobie tylko hajs aby zagrać singla na Smitha Jr po kursie 3.0 w walce z Hopkinsem co walczyli dziś w nocy i udało się odrobić. Od nowego roku zaczynam od nowa
Zgadzam się, stąd też moja sygnatura Więcej tej głupoty nie zagram, bo overki 1.5 robią robotę. Co ciekawe jednak, dzień przed tą feralną niedzielą za 300 na rożnych zrobiłem 1500, trafiając kurs 5 właśnie, tak jak mówisz. Myślę że przekonanie że mogę to zrobić po raz kolejny mnie zgubiło. Tak czy siak, był to dobry nauczyciel. Cieszę się że udało się odrobić wygrane i teraz mogę dalej powoli budować kapitał.rozne to jest loteria wieksza niz gole, także masz nauke na przyszłość, mozna to wykorzystac bo latwiej trafic w roznych kurs 10.00 i tak samo latwo przewalic 5x z rzedu kurs 1.50, tak jak wczoraj schalke w koncowce nabilo 6 roznych i siadl kurs 12 ale zgodze sie ze live mozna zarobic jak sie ktos na tym zna , ma chlodna glowe i odowiedni kapitał, ja podaje tutaj tylko niektore typy bo czesto zagram a zanim napisze to albo padnie gol albo kursy spadna juz nieatrakcyjnie albo ktos juz to poda najlepszym dowodem na to ze na live mozna najlepiej zarobic jest fakt ze kiedys tego dzialu nie bylo a moderatorzy na sile promowali kupony i kupony ze statystykami jakies analizy gdzie bylo nawalone zdan a zadnego value nie bylo a wszyscy siedzieli w hp i klepali kase na gieldzie i kontrach czy transferowaniu bonusow, tak ze moderatorzy musieli stworzyc specjajny dzial bo takie bylo parcie na live