Balooooteeeeliii :gool:Nicea - Djon
+0,5 do połowy [1.90] B365
co jest?o kido, sprawę mam ????
Kontruj. Lawiny na wyjazdach grają lepiej niż w domu, a Jets nie są zbyt regularni, żeby mogli wygrywać seriami. Jak i tak do przodu to kontruj i nie patrz na Jets!Jets zamykają mi kupon. Kursy na nich spadają, ja mam z OT złapałem 1,66, teraz 1,5, ale kto wie co będzie.
Warto to skontrować w stronę Lawin X2? Jeśli nawet byłby remis, to dalej dwa bety w grze i sporo do przodu. Pytam tylko czy Colorado może być dzisiaj równym przeciwnikiem dla Jets?
Zawsze to pewna kasa, tak zrobię. DziękiKontruj. Lawiny na wyjazdach grają lepiej niż w domu, a Jets nie są zbyt regularni, żeby mogli wygrywać seriami. Jak i tak do przodu to kontruj i nie patrz na Jets!
Teraz ładnie pograliPoprzeczka Olympiakos
No jak przycisneli na koniec to miazgajuż 2:1, to jest Grecja, jak Olimpiakos chce to z takimi rywalami się bawi, przepaść tam jest
Nie ma za co. Ważne że do przoduZawsze to pewna kasa, tak zrobię. Dzięki
Jak Biegi od rogera sie mają?
Biegi narciarskie
https://forum.bukmacherskie.com/f512/biegi-narciarskie-2016-2017-la-clusaz-17-18-12-2016-a-141036.html#post6234266
Polecam ten dubel. Mocna propozycja.
oczywistyto macie odemnie coś typu 95% że wejdzie
Inter wygra.... 1.75 bet365
istny szpital w Sassuolo, praktycznie nie ma kim grać trener.... już nie mówie o strzelaniu bramek....
można spróbować handi
sama wygrana praktycznie pewna jak krzyż w kościele ! :]