>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
o kido, sprawę mam ????
Jets zamykają mi kupon. Kursy na nich spadają, ja mam z OT złapałem 1,66, teraz 1,5, ale kto wie co będzie.
Warto to skontrować w stronę Lawin X2? Jeśli nawet byłby remis, to dalej dwa bety w grze i sporo do przodu. Pytam tylko czy Colorado może być dzisiaj równym przeciwnikiem dla Jets?
Mecz o 21:00
Jeśli skontruję za 200, to i tak na czysto 170 wchodzi w razie wygranej Avalanche. Szlag, jestem zbyt chciwy... :]

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Jets zamykają mi kupon. Kursy na nich spadają, ja mam z OT złapałem 1,66, teraz 1,5, ale kto wie co będzie.
Warto to skontrować w stronę Lawin X2? Jeśli nawet byłby remis, to dalej dwa bety w grze i sporo do przodu. Pytam tylko czy Colorado może być dzisiaj równym przeciwnikiem dla Jets?
Kontruj. Lawiny na wyjazdach grają lepiej niż w domu, a Jets nie są zbyt regularni, żeby mogli wygrywać seriami. Jak i tak do przodu to kontruj i nie patrz na Jets! ;)

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Kontruj. Lawiny na wyjazdach grają lepiej niż w domu, a Jets nie są zbyt regularni, żeby mogli wygrywać seriami. Jak i tak do przodu to kontruj i nie patrz na Jets! ;)
Zawsze to pewna kasa, tak zrobię. Dzięki

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
to macie odemnie coś typu 95% że wejdzie
Inter wygra.... 1.75 bet365
istny szpital w Sassuolo, praktycznie nie ma kim grać trener.... już nie mówie o strzelaniu bramek....
można spróbować handi ;)
sama wygrana praktycznie pewna jak krzyż w kościele ! :]
oczywisty ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom