>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
A 861

amigo007

Użytkownik
Wpłacał ktoś do dafabet.com przez przelewy24 z mBanku? Kasa szybko na koncie? Bo chciałem zagrać mecz NBA o 04:00, a w wątku dafabet ktoś pisał że po 3 dniach dopisali kasę wpłaconą z przelewy24 (niewiadomo z jakiego banku). Nie wiem czy wybierać skrill, wolałbym samo P24 i ewent. wypłata bezpośrednio na konto. Ale jak mam czekać 3 dni, to oczywiście tylko skrill. I bonus dodają automatycznie do wpłaty?

A 861

amigo007

Użytkownik
Nikt nie wiedział co do dafabet. Sam zaryzykowałem samo P24 z mBanku. Kaska w mniej niż minutę na koncie. Bonus 100% natychmiast dodany. Pograne over 216.5 Portland - Toronto za 3 &quot;stefki&quot;. Teraz tylko oczekiwać dobrego spotkania z dużą liczbą punktów. Miejmy nadzieję :)

A 97

analyst

Użytkownik
szarlotki kryminał, kryminał i jeszcze raz kryminał. Pomijając że Nets na mega farcie to za drugą połowę należało im się. A szarlotki do oświęcimia bym posłał ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
O dzisiejszym dniu w NBA lepiej zapomnieć bo od początku sezonu nie było takiego dnia żeby obojętnie kto wygrywał u siebie. Jeszcze Toronto by przegrało i byłaby potwierdzona ustawka całej kolejki, tak to niestety nieszczęśliwy zbieg okoliczności. Trzeba czekać aż wszystko wróci do normy

D 192

delfi

Użytkownik
Ja NBA widzę dzisiaj tak:
Toronto -2,5 &amp; Denver @2,20✅
Dallas @2,55⛔
Bulls &amp; Detroit @ 2,82✅
Memphis &amp; Charlotte @ 2,20⛔
Milwaukee @ 2,40⛔

Oprócz tego można pobawić się w większe handi dodatnie dla Bucks i Dallas, dla Cavsów i dodać jakieś większe ujemne handi dla Toronto i Denver.

Toronto i Denver wydaje mi się być najpewniejszym dublem, bo Clippersi mocno osłabieni bez Griffina, Paula i Reddicka, a spotkania z Lakersami czy Dallasem pokazały ile pierwsza dwójka znaczy. Portland, które na ostatnich 10 meczów, aż 9 przegrało zagra z Toronto bez Lillarda, który skręcił sobie kostkę.
Dallas i Milwaukee jako dogi też nie są bez szans.

e: Nie bez przyczyny połączyłem w dublu Detroit i Chicago. Jeśli z Detroit LBJ lub Irving zagrają choćby w mniejszym wymiarze czasu lub jeśli Cavsi nie odpuszczą zwyczajnie meczu po starciu z GSW to Tłoki mogą mieć problem, natomiast Byki to drużyna tak dziwna dla mnie, że mając takich zawodników jak choćby Butler, Wade czy Rondo potrafią w głupi sposób tracić piłki i grać te same schematy
Nie licząc Toronto i Denver to zwycięstwa odnosili wyłącznie gospodarze

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom