>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
D 192

delfi

Użytkownik
Ja NBA widzę dzisiaj tak:
Toronto -2,5 &amp; Denver @2,20
Dallas @2,55
Bulls &amp; Detroit @ 2,82
Memphis &amp; Charlotte @ 2,20
Milwaukee @ 2,40
Oprócz tego można pobawić się w większe handi dodatnie dla Bucks i Dallas, dla Cavsów i dodać jakieś większe ujemne handi dla Toronto i Denver.
Toronto i Denver wydaje mi się być najpewniejszym dublem, bo Clippersi mocno osłabieni bez Griffina, Paula i Reddicka, a spotkania z Lakersami czy Dallasem pokazały ile pierwsza dwójka znaczy. Portland, które na ostatnich 10 meczów, aż 9 przegrało zagra z Toronto bez Lillarda, który skręcił sobie kostkę.
Dallas i Milwaukee jako dogi też nie są bez szans.
e: Nie bez przyczyny połączyłem w dublu Detroit i Chicago. Jeśli z Detroit LBJ lub Irving zagrają choćby w mniejszym wymiarze czasu lub jeśli Cavsi nie odpuszczą zwyczajnie meczu po starciu z GSW to Tłoki mogą mieć problem, natomiast Byki to drużyna tak dziwna dla mnie, że mając takich zawodników jak choćby Butler, Wade czy Rondo potrafią w głupi sposób tracić piłki i grać te same schematy

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Ja NBA widzę dzisiaj tak:
Toronto -2,5 &amp; Denver @2,20
Dallas @2,55
Bulls &amp; Detroit @ 2,82
Memphis &amp; Charlotte @ 2,20
Milwaukee @ 2,40

Oprócz tego można pobawić się w większe handi dodatnie dla Bucks i Dallas, dla Cavsów i dodać jakieś większe ujemne handi dla Toronto i Denver.

Toronto i Denver wydaje mi się być najpewniejszym dublem, bo Clippersi mocno osłabieni bez Griffina, Paula i Reddicka, a spotkania z Lakersami czy Dallasem pokazały ile pierwsza dwójka znaczy. Portland, które na ostatnich 10 meczów, aż 9 przegrało zagra z Toronto bez Lillarda, który skręcił sobie kostkę.
Dallas i Milwaukee jako dogi też nie są bez szans.

e: Nie bez przyczyny połączyłem w dublu Detroit i Chicago. Jeśli z Detroit LBJ lub Irving zagrają choćby w mniejszym wymiarze czasu lub jeśli Cavsi nie odpuszczą zwyczajnie meczu po starciu z GSW to Tłoki mogą mieć problem, natomiast Byki to drużyna tak dziwna dla mnie, że mając takich zawodników jak choćby Butler, Wade czy Rondo potrafią w głupi sposób tracić piłki i grać te same schematy
Mam bardzo podobne zdanie do Ciebie bo oprócz singla na Dallas sam bym typował wszystkie pozostałe mecze tak samo. Ja dałem Memphis po kursie 1.74 i Toronto -1,5 1.43. Dzisiaj bez szaleństw. Dallas bez centra (Mejri - bądźmy poważni) i bez Barei nie dadzą rady. Williams za stary aby wytrzymać prawie 40 minut, więc chyba przesuną Setha na PG i będzie na tą pozycję wchodził z ławy.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
tylko ze oni na wariata moga zrobic i 80 w jednej kwarcie
Jak się obawiasz w całym meczu to walnij under 2 połowa. Zazwyczaj 2 połowy a zwłaszcza 4 kwarty to taktyczne pomyłki, rzuty na rozgrzanej bani z nieprzygotowanych pozycji, straty itd.

little-dj 1,8K

little-dj

Użytkownik
https://forum.bukmacherskie.com/f273/nba-grudzien-2016-a-140509-13.html#post6244501

Na nockę.

W sumie wiele osób dziwi się, że dział NBA taki martwy, ale z drugiej strony postawcie się w skórze tych, którzy próbują coś pisać. No bo co tu pisać, wymieniać statystyki zawodników po kolei? Bez sensu. ???? Tak naprawdę to bardziej czujka czy raczej umiejętność wychwycenia dobrych linii i ewentualnie podparcie tego, nie wiem, absencjami czy bardziej suchymi statystykami.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Ma ktoś jakąś &quot;pewkę&quot; :p na popołudnie jutrzejsze? Szukam do dubla.
Polecam zaglądać do działu darta. Jutro wracają Mistrzostwa Świata, a gramy już drugą rundę, więc będzie coraz więcej ciekawych betów do gry.

loj99 530

loj99

Użytkownik
REMIS - NIE MA ZAKŁADU (REMIS=ZWROT)
TYP: Crystal Palace @2.00

Zaczynamy dzień od angielskiej :] Dobry ;)
(REMIS=ZWROT)
tu rozliczam bo nie rozliczyłem :] a na noc pograłem:

Charlotte Hornets @1.35
+
Toronto Raptors -5.5 @1.55

Ako:2,093

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Taśma zabójca na dzisiejszą noc z NBA, powiedzcie mi co tu nie siądzie?
Cavs + 11,5
Mavs +12,5
Nets +15
Phi - Sac over 195
ako 2,99
Jak to nie siądzie to wjeżdża długa przerwa od forum i bukmacherki, bo ostatnio płynę pięknie.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Polecam zaglądać do działu darta. Jutro wracają Mistrzostwa Świata, a gramy już drugą rundę, więc będzie coraz więcej ciekawych betów do gry.
Dzięki, będę pilnie śledził. ;)
@Uefo ja się specjalnie na NBA nie znam, ale to już mini tasiemiec więc bym uważał.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Dzięki, będę pilnie śledził. ;)
@Uefo ja się specjalnie na NBA nie znam, ale to już mini tasiemiec więc bym uważał.
Wiem, to tasiemiec rozpaczy. Miałem bardzo dobry początek miesiąca a teraz płynę i ostatnie z zarobionych pieniędzy z początku wrzuciłem w coś takiego. Wóz albo przewóz, wiadomka ????

minglee 312

minglee

Użytkownik
Taśma zabójca na dzisiejszą noc z NBA, powiedzcie mi co tu nie siądzie?

Cavs + 11,5
Mavs +12,5
Nets +15
Phi - Sac over 195

ako 2,99

Jak to nie siądzie to wjeżdża długa przerwa od forum i bukmacherki, bo ostatnio płynę pięknie.
Znam to uczucie, ja w dodatku się wypłukałem przed samymi świętami, dramat

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom