M
163
maniek04121993
Użytkownik
Kurw 9-8 10-19 kobiety to jednak są upośledzone
Zawsze lubię ten powód kiedyś muszą ????Od 15 meczów bez overa i nagle mają zacząć strzelać ? ????
Już teraz rozumiem dziękuje :]Czy wy nie rozumiecie, że prawdopodobieństwo u/o będzie to samo przy 101 meczu obu drużyn gdzie jedna z ekip nie strzeliła na te 100 meczy ani jednego gola lub nie pokryła overa 2,5 ehh...
Czyli kurs 3,14 na over 2,5 jest jakimśtam VALUE na pewno.Czy wy nie rozumiecie, że prawdopodobieństwo u/o będzie to samo przy 101 meczu obu drużyn gdzie jedna z ekip nie strzeliła na te 100 meczy ani jednego gola lub nie pokryła overa 2,5 ehh...
Męczyli , męczyli aż w końcu wymęczyli ???? 1:5 71minutaPiłka nozna Boluspor - Yeni Malatyaspor ov 5,5 @1,66 (aktualny wynik 1:3) .
Roger pisal o dwoch amerykankach,ale od dluzszego czasu nie widze w skladzie Parker...Jest jakiś stream do tego Xinjiang ?
(1:5)Męczyli , męczyli aż w końcu wymęczyli ???? 1:5 71minuta
To jeszcze ov 6,5 @1,83delikatnie
Dzięki za info. Zamknąłem z minimalnym zyskiem, mam złe przeczucie co do tego meczu, poza tym nie lubię jak wisi mi coś, czego nie mogę oglądać.Roger pisal o dwoch amerykankach,ale od dluzszego czasu nie widze w skladzie Parker...