josekubinho
Użytkownik
Jest gdzies jakas fajna promocja swiateczna na depozyt?
unibet daje dzisiaj od depozytu 50% do 115złJest gdzies jakas fajna promocja swiateczna na depozyt?
brak gola to pewny typ ? a on kiedy ? przeciez wystarczy jedna kontra jedna kosa w polu karnym cokolwiek... ja rozumie gdyby inwalidzi grali ale litosci pisanie ze pewnym typem jest brak gola to tak jakby napisal ze nikt nie rzuci 15 punktow w kwarcie w kosza i to pewny typ albo ze w siatce ktos nie wyjdzie z 15stu...W meczu Spezia same undery dawać, tu max 1 gol padnie o ile padnie, wg mnie 0/0 będzie
Ja daje brak gola co jest dosyć pewnym typem @2.82
Tylko zauważ, że to włoska liga, do tego 2 liga, gdzie są same usyawki, ja wszedłem grubo w ten typ i wiem, że będzie dobrze ????brak gola to pewny typ ? a on kiedy ? przeciez wystarczy jedna kontra jedna kosa w polu karnym cokolwiek... ja rozumie gdyby inwalidzi grali ale litosci pisanie ze pewnym typem jest brak gola to tak jakby napisal ze nikt nie rzuci 15 punktow w kwarcie w kosza i to pewny typ albo ze w siatce ktos nie wyjdzie z 15stu...
ta bardzo dobry typ:grin:grajki pewnie myslami sa juz przy stole......Tylko zauważ, że to włoska liga, do tego 2 liga, gdzie są same usyawki, ja wszedłem grubo w ten typ i wiem, że będzie dobrze ????
Odezwij się po meczu i zobaczymyta bardzo dobry typ:grin:grajki pewnie myslami sa juz przy stole......
łatwo
Gdzies wyczytałem, ze sporo kasy poszło przed meczem na 1 na giełdzie.Stranraer VS Airdrieonians wszyscy graja 1 a gra 9 z 2 druzyna 12 pkt straty gospodarzy jakieś braki kadrowe u gosci?
http://www.btfodds.com/soccer/football-odds-trends/money-way,all,next-2days,12X,date,OVGdzies wyczytałem, ze sporo kasy poszło przed meczem na 1 na giełdzie.