W PO i tak się zawęża rotacje, a tu już 7 naliczyliśmy, z czego 5 to mega kozaki (4+ Iggy). Rok temu przecież wszyscy byli skazywani na pożarcie, no coś tam ostatecznie nie zagrało, ale teraz mają Duranta, czyli top 2 tej ligi, to jak mają być mniejszym faworytem? Są ogromnym faworytem, i prędzej jestem sobie w stanie wyobrazić że przejdą te PO bez porażki, niż to że nie wygrają. Mówimy oczywiście o sytuacji gdzie wszyscy są zdrowi.S5 mają GSW z kosmosu, ale na ławce tylko Iguodala i Livingston, są faworytem do mistrzostwa, ale jak dla mnie na pewno nie większym niż rok temu.
No i tu sie nie zgadzamy :grin:Tak jak Rambo napisał, jest solidny, nic lepszego się nie dostanie za taką kasę.
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufiPrzepraszam że przeszkadzam, ma ktoś stream do GSW ?
Życzę udanego meczyku.Dzięki kumplu
Ogarnie, ale to bez znaczenia bo i tak nie możesz zamknąćNevener, jak myślisz, Westbrook ogarnie?
bo mi dubla zamyka
Moim zdaniem GSW nie mają odpowiedniej mentalności, ich pierwsze finały, męczyli się z Cavs gdzie grał James i sami role playerzy. Drugie finały, oddali z 3:1, Curry średnio grał w obu seriach, teraz dobrali sobie Duranta, który oprócz tego, że sam też wypuścił prowadzenie 3:1 to przechodząc do GSW nałożył na siebie sporą presję, i ta presja która na nich jest + to, że Cavs są bardziej zgrani i na nich nie ma już żadnej presji, sprawia, że GSW są mniejszymi faworytami niż rok temu.W PO i tak się zawęża rotacje, a tu już 7 naliczyliśmy, z czego 5 to mega kozaki (4+ Iggy). Rok temu przecież wszyscy byli skazywani na pożarcie, no coś tam ostatecznie nie zagrało, ale teraz mają Duranta, czyli top 2 tej ligi, to jak mają być mniejszym faworytem? Są ogromnym faworytem, i prędzej jestem sobie w stanie wyobrazić że przejdą te PO bez porażki, niż to że nie wygrają. Mówimy oczywiście o sytuacji gdzie wszyscy są zdrowi.
z -3.5 (nie przyjętego) zrobiłem -5 także liczę na poruszenie GSWŻyczę udanego meczyku.
brakuje mu 9...czegokolwiek ????Jak Westbrook dalej będzie odpoczywał to utopi over.