Zawsze mnie śmieszy jak takie typy tylko czekają na czyjeś potknięcie Już odrobione, nie martw się - w przeciwieństwie do Ciebie gram a nie szukam na forum kogoś do kogo można się przypierrr.. i się dowartościowaćUUUUUUU
Zawsze mnie śmieszy jak takie typy tylko czekają na czyjeś potknięcie Już odrobione, nie martw się - w przeciwieństwie do Ciebie gram a nie szukam na forum kogoś do kogo można się przypierrr.. i się dowartościowaćUUUUUUU
Odrobiłeś i nie pochwaliłeś się na czym? Świnia jesteś! Ja też umoczyłem ????Zawsze mnie śmieszy jak takie typy tylko czekają na czyjeś potknięcie Już odrobione, nie martw się - w przeciwieństwie do Ciebie gram a nie szukam na forum kogoś do kogo można się przypierrr.. i się dowartościować
szkoda ze Simon zapomnial o dablachNieźle na razie jadą z maxami. Szkoda, że Simon tak nie mógł w pierwszej rundzie :/
Bardziej komiczna sytuacja w jaki sposób doszło do tej dogrywki.Wyczyn będąc CSKA przegrać u siebie w dogrywce 4:20 ???? .
Ja też bardzo ładnie proszę o jakiś fajny typ. Od rana odrabialem swoją pulę wejsciowa:-(Zawsze mnie śmieszy jak takie typy tylko czekają na czyjeś potknięcie Już odrobione, nie martw się - w przeciwieństwie do Ciebie gram a nie szukam na forum kogoś do kogo można się przypierrr.. i się dowartościować
Coś za coś ????szkoda ze Simon zapomnial o dablach
kurs 1.9 wchodziCukier 10pkt przewagi. Kto pograł ze mną, niech liczy kase
Przecież Webster wchodzi.No to jestem skonczony niestety, szybko mnie tu nie zobaczycie. 3mcie sie
Pograłem mocniej Regginę z Bassano, gole w 81 i 92 minucie, nie chcieliście grać tego za grubeJa też bardzo ładnie proszę o jakiś fajny typ. Od rana odrabialem swoją pulę wejsciowa:-(
bodajże 8Ile bylo 180???
Więcej. 14 albo 15. Jeżeli chodzi o sumę obydwóch.Ile bylo 180???
8-8, czyli 16.Ile bylo 180???