Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Widziałem to. Nie zesra się ten Cullen? Jednak granie z jakimś tam fakt, że mistrzem ale juniorów, a z dwukrotnym mistrzem świata to jednak różnica jest. Dla mnie to tam 4-1 max i nawet chciałem to grać, ale jak przeczytałem twój post to póki co się zastanawiam ????
Widziałem to. Nie zesra się ten Cullen? Jednak granie z jakimś tam fakt, że mistrzem ale juniorów, a z dwukrotnym mistrzem świata to jednak różnica jest. Dla mnie to tam 4-1 max i nawet chciałem to grać, ale jak przeczytałem twój post to póki co się zastanawiam ????
Adik ostatnio nie gra jakoś porywająco. Wiadomo, że zawsze to ten 2-krotny b2b Mistrz Świata, ale jednak. Do tego Joe solidny, nieraz grywał z topem. Pamiętam, jak w jednym z ET zlał Garyego 6-0.
Mnie tam over kręci w tym meczu. Wiem, że Arouca raczej overowa nie jest. Ale Guimaraes już tak. Kurs kuszący. A jak Arouca strzeli gola to powinno być z górki.
Mnie tam over kręci w tym meczu. Wiem, że Arouca raczej overowa nie jest. Ale Guimaraes już tak. Kurs kuszący. A jak Arouca strzeli gola to powinno być z górki.
miałem zagrać jedno albo drugie ale po namysle stwierdziłem ze jakos nie widze bramki gospodarzy w tym meczu. No ale zobaczymy ???? moze bedzie 0-3 ????
miałem zagrać jedno albo drugie ale po namysle stwierdziłem ze jakos nie widze bramki gospodarzy w tym meczu. No ale zobaczymy ???? moze bedzie 0-3 ????