>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
Raczej nie, osobno wal na Bucks i na dogrywkę
Olewam temat, będzie mnie to trochę nerwów do końca kosztować, bo pamiętam jak kiedyś grałem takie kupony na ako 10, i jak ostatni brakował to się siedziało jak na szpilkach. Jutro już mnie na takie granie nie namówią, aczkolwiek przyjemnie by było trafić to ako, bez podatku 3300 z groszem.

+7

C 370

cinek9191

Użytkownik
nieeeeeesamowite cuda się dzieje dziś.... LA, Indiana.... a teraz Harden patalach :/ wrrr ???? 18-12 prowadzą.... i robi się w 1min15s... 18-23... dramat wygrana HU w 4 kw. legła w gruzach.... wwrrr może zwrot chociaż.
masakra dziś w NBA

H 902

hank

Użytkownik
+2 hehe, i tak zabawnie już nie jest, a po trójce Irvinga wydawało mi się że jestem już w domu.

Będzie dogrywka, za głupotę się jednak płaci całe życie.

C 370

cinek9191

Użytkownik
hahhahahahahhaha @2,45 SPURS chwycone ! i odrobione będzie z nawiązką hahhaa SPURS ! ????

edit1: haha nie trafił Ginobili wolnych 2 hahahahaha???? ???? ???? ???? .... nieźle SPURS ???? pisałem posta przed wolnymi hahah xD nie mogę w to uwierzyć ... 3s do końca... a mogło być po meczu:p

strzala 377

strzala

Użytkownik
Dogrywka w NBA to 1x5minut czy 2x5minut ?

Spurs 3 sekundy do konca jeden punkt przewagi i 0/2 z osobistego i wszystko w grze -_-

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Heat jaka padaczka przegrają w tej dogrywce tak jak w końcówce 4 kwarty 20 sekund do końca 4 pkt przewagi mieli ft nie trafili i dogrywka. Teraz w dogrywce to samo zaraz będzie ???? FT już nietrafione ???? Zgubią zaraz piłke i eloszka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom